Naast voetbalgerelateerde activiteiten voor bedrijven, sportverenigingen en supportersverenigingen heeft Voetbal Retour ook voor overige gezelschappen enkele leuke voetbalgerelateerde activiteiten in de aanbieding die garant staan voor een onvergetelijke dag. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos te noemen en Voetbal Retour verneemt dan ook graag uw wensen. Enkele voorbeelden:

  • Verjaardagsfeest voor kinderen (trainingbezoek en speurtocht/stadionrondleiding)
  • Vrijgezellenfeest (abseilen in een voetbalstadion, bavaria-tour in combinatie met stadionrondleiding)
  • Jaarlijks uitje van een café (wedstrijdbezoek, stadionrondleiding)

Voetbal Retour biedt voor alle groepsgroottes diverse voetbalgerelateerde activiteiten aan en is in staat om voor iedere groep de voetbalgerelateerde activiteit geheel naar eigen wens en op maat samen te stellen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over een van bovenstaande voetbalgerelateerde activiteiten of de kosten van deze activiteiten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Voetbal Retour.

Verjaardagfeest

Dat kinderen weg zijn van het voetbalspel is een gegeven. Steeds meer kinderen voetballen, zijn lid van supportersclub voor kinderen en bezoeken regelmatig met ouders en/of vriendjes een wedstrijd van hun favoriete voetbalvereniging. Voetbal Retour biedt voor kinderen diverse mogelijkheden om hun verjaardagsfeestje in het stadion van hun favoriete voetbalvereniging te vieren.

Zo kan een verjaardagsfeest welke door Voetbal Retour is georganiseerd naast de mogelijkheid van een wedstrijdbezoek ook bestaan uit een trainingbezoek, waarbij de kinderen op de foto kunnen met hun favoriete spelers en handtekeningen kunnen verzamelen, een rondleiding/speurtocht door het stadion krijgen of een bezoek aan het museum en fanshop brengen. Natuurlijk zal een maaltijd, de drank en andere versnaperingen voor de kinderen geheel verzorgd worden. Indien gewenst kan ook het vervoer deze dag geheel verzorgd worden.

Vrijgezellenfeest

Het overgrote gedeelte van de mensen die gaan trouwen vieren deze grote gebeurtenis meestal met een vrijgezellenfeest. Veel mensen vinden het echter moeilijk om een originele en leuke activiteit te bedenken. Voetbal Retour helpt u graag hierbij en biedt u diverse mogelijkheden aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar iets actiefs, wat dacht u dan van abseilen in een van de Nederlandse voetbalstadions? Bent u meer op zoek naar iets waarbij ontspanning bovenaan staan, wat dacht u dan van een heuse Bavaria-Tour, waarbij naast een rondleiding door het Philips stadion een lunch en diner geheel verzorgd worden. Natuurlijk zal een bezoek aan de Bavaria brouwerij niet ontbreken en zal tijdens de biertour een tapcursus en proeferij plaatsvinden.

Dit zijn slechts een tweetal mogelijkheden die Voetbal Retour voor u kan verzorgen. Graag luisteren wij naar uw persoonlijke wensen en zullen samen met u een passende invulling voor het vrijgezellenfeest samenstellen. Voetbal Retour zal ervoor zorgdragen dat ook deze voetbalgerelateerde activiteit een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap zal zijn. Twijfel dan ook niet en neem vrijblijvend contact op met Voetbal Retour.

Uitje van Café

Een café is voor de meeste mensen een uitstekende ontmoetingsplek om andere mensen te leren kennen en vriendschappen te laten ontstaan. Plezier, gezelligheid en ontspanning staat tijdens een cafébezoek voorop. Ook tijdens de georganiseerde voetbalreizen van Voetbal Retour staan deze drie waarden voorop. Het is dan ook niet voor niets dat Voetbal Retour speciale aanbiedingen heeft voor cafés die gezellig samen een voetbalgerelateerd uitje willen beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld gezamenlijk een topwedstrijd in een van de binnen- of buitenlandse voetbalcompetities bezoeken. Voetbal Retour verzorgt voor u niet alleen het vervoer van A naar B en het entertainment in de bus, ook zal Voetbal Retour de wedstrijdtoegang voor u verzorgen en zal het u aan drank en andere versnaperingen niet ontbreken tijdens de voetbalreis die per luxe touringcar geheel verzorgd zal worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met de gasten van uw café een stadionrondleiding, diner in een voetbalstadion, biertour, abseilen of een van de vele andere voetbalgerelateerde activiteiten te boeken. Voetbal Retour luistert graag naar uw wensen en zal met veel zorg een passende voetbalgerelateerde activiteit voor u samenstellen.

Toelichting: