BESTE PRIJS GARANTIE (BPG)


Voetbal Retour biedt u de unieke mogelijkheid om uw voetbalreis te boeken tegen de laagste prijs. Dagelijks controleren wij voor u onze prijzen om er zeker van te zijn dat u bij ons uw voetbalreis voor een betaalbare en scherpe prijs kunt boeken. Heeft u nu toch bij een andere aanbieder een lagere prijs op hun website gevonden of heeft u van hen een offerte ontvangen waarbij de prijs lager uitvalt dan bij ons en komen de voorwaarden en de reisonderdelen overeen, dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor de Beste Prijs Garantie (BPG).

Wij zullen uw aanvraag voor de BPG binnen 24 uur (op werkdagen) voor u bekijken en indien de voorwaarden en de reisonderdelen van uw reis overeenkomen zult u van ons een aanbieding voor minimaal dezelfde prijs ontvangen, waarom immers meer betalen dan nodig is? Via onze BPG bent u dus niet alleen verzekerd van de laagste prijs maar ook van kwaliteit en onze jarenlange kennis en expertise. Zo eenvoudig is het!

HOE GAAT HET AANVRAGEN VAN DE BPG IN ZIJN WERK ?

STAP 1: U heeft bij een andere aanbieder een lagere prijs gevonden / ontvangen voor een vergelijkbare reis?

Controleer dan of de volgende punten overeenkomen:

  • Te bezoeken wedstrijd;
  • Luchthaven van vertrek en aankomst plus de vertrektijden van de vluchten;
  • Reisdata en verblijfsduur;
  • Hotelclassificatie (drie- of viersterren hotel);
  • Hotelkamertype;
  • Situering van uw zitplaatsen in het stadion (korte of lange zijde);
  • De voetbalreis bevat minimaal 1 overnachting (losse tickets zijn dus uitgezonderd voor de BPG);
  • De prijs die u heeft gevonden / ontvangen is na het indienen van de BPG nog minimaal 24 uur geldig;
  • Er zijn geen kortingscodes of andere (tijdelijke) acties gebruikt voor de lagere prijs;
  • Alle belastingen, heffingen, reserveringskosten en toeslagen zijn inbegrepen.

* De BPG is niet van toepassing op bestaande boekingen.


STAP 2: Het betreft inderdaad een vergelijkbare reis? Vraag dan een prijsmatch bij ons aan.

U heeft bij een andere aanbieder voor een vergelijkbare reis een lagere prijs gevonden / ontvangen? Dan kunt u via onze website of via prijsmatch@voetbalretour.nl de prijsmatch eenvoudig aanvragen. U vult het complete formulier in en wij zullen binnen 24 uur (op werkdagen) de Beste Prijs Garantie voor u controleren en toepassen.

Let op! Vergeet bij het indienen van uw prijsmatch niet de bron van de lagere prijs te vermelden. Zonder controle van de bron van de gevonden / ontvangen lagere prijs kunnen wij helaas de Beste Prijs Garantie niet toepassen. Daarnaast willen wij u verzoeken om voor uzelf een printscreen van de gevonden / ontvangen lagere prijs te maken zodat wij deze bij vragen of onduidelijkheden vanuit onze kant nog bij u op kunnen vragen.


STAP 3: De Beste Prijs Garantie is van toepassing?

Indien de voorwaarden en de reisonderdelen van uw reis na controle overeenkomen dan ontvangt u van ons binnen 24 uur (op werkdagen) een offerte met daarin de laagste prijs. Deze offerte is voor u nog altijd vrijblijvend en u kunt dus nog altijd besluiten om niet tot boeking over te gaan! Mocht u de ontvangen aanbieding wl willen boeken dan kunt u ons dit binnen de geldigheidstermijn van de offerte bevestigen via e-mail, telefoon of chat.

KOMEN DE VOORWAARDEN EN/OF DE REISONDERDELEN HELAAS NIET OVEREEN VOOR DE BPG ?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de door u gevonden / ontvangen lagere prijs voor een niet vergelijkbare reis is en de voorwaarden en/of de reisonderdelen van uw reis niet overeenkomen. Wij zijn in dit geval er van overtuigd u toch een scherpe aanbieding te kunnen doen. Wenst u vrijblijvend ons prijsvoorstel te ontvangen dan kunt u via onze offerte-module onze prijs voor uw voetbalreis vrijblijvend aanvragen. Wij hanteren al vele jaren scherpe prijzen dus wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn bij de organisatie van uw voetbalreis.

Toelichting: