Wij hebben weer een geweldige voetbalreis gehad! De reisbeschrijving was duidelijk, en het hotel was keurig netjes! Ook het stadion en de stad bevielen erg goed, we hadden ook nog een topwedstrijd, dus voor ons kan het niet beter. We hebben eigenlijk geen tips (alleen in de beschrijving staat dat een rondleiding door het stadion 15.00 kost maar dit is 19.00 geworden, voor ons geen belangrijk punt maar wie weet voor jullie andere klanten.).

Volgend jaar zullen we zeker weer via jullie site een voetbalreis uitzoeken, dus ga zo door!

Groetjes Familie Dominicus

Familie Dominicus bezocht de wedstrijd Real Madrid - Atletico Madrid op 01-12-2012

Het was super en perfect geregeld.

Mooie hotels en alles was gereserveerd de kaartjes waren er.

Top!

Met vriendelijke groet,
Gerrit de Kock

Gerrit de Kock bezocht met 14 collega's de wedstrijd Real Madrid - Atletico Madrid op 01-12-2012

De reis was goed verlopen. Met de bus naar Liverpool was erg makkelijk lijn 501. de bus stond al tewachten dus we konden gelijk in stappen. Met de trein eerst kaartjes kopen. Binnen 5 min zaten we in de trein op weg naar Manchester. Daar aan gekomen op Picadilly station was het erg druk. Eerst even gekeken hoe we moesten lopen maar met 1 keer fout te hebben gelopen hadden we de goede weg gevonden. In het hotel wachtte iemand van voetbal retour op ons die netjes van te voren had gesmst dat hij in het hotel al op ons zou wachten.

hij overhandigde de kaartjes en wij waren iets te vroeg om in het hotel te kunnen inchecken. Leuk hotel en een leuke kamer alleen de bedden vonden wij niks het was te hard. Maar het was maar voor 1 nachtje dus maakte niet zo veel uit. Het ontbijt was goed.

Op weg met de metro verliep ook spoedig we werden door het personeel geholpen van metrolink om de kaartjes te kopen. Wat ik vond van de Engelse erg behulpzaam volk. Erg mooie stadion.

We zijn lekker wezen shoppen in het centrum, erg mooie stad. Daarna met de taxi naar het Manchester airport. De vlucht ging soepeltjes. Mijn zoon had erg genoten in Manchester hij is fan van Manchester united dus het was voor hem een hele belevenis.
Martijn met dank voor alles
En wie weet komt er nog een tijd dat we weer boeken bij je

Groetjes Niek en kevin

Niek van den Bergh bezocht de wedstrijd Manchester United - West Ham United op 28-11-2012

Zoals gevraagd zal ik je kort bijpraten over de voetbalreis die mijn vader en ik gemaakt hebben naar Manchester City-Real Madrid. Laat me voorop stellen dat het een prachtige ervaring is geweest; alle sterren van het Europese topvoetbal bij elkaar. Even over de reis zelf: we kunnen beiden alleen maar zeggen dat het uitstekend geregeld was en we geen enkele problemen gehad hebben.

Het hotel was zuiver, netjes en prima verzorgd. Het lag alleen een stuk buiten het centrum, maar dat wisten we van te voren, en met de Metrolink is het goed te doen. Het was handig dat je de kaarten van het OV in de bijlagen had bijgevoegd. Ik was weliswaar voor de derde keer in Manchester, het is toch altijd handig. We waren ruim 2 uur voor aanvang bij het stadion; het was even zoeken naar de balie waar we de kaarten moeten afhalen, maar na een paar keer vragen vonden we het. Aangezien we ruim op tijd waren konden we zo doorlopen en de tickets afhalen. Ook dit was allemaal perfect geregeld, mooi in een mapje. Dat geeft toch dat extra fijne gevoel!

Qua inchecken, vliegen en bagage ook geen enkel probleem. Ik kan alleen maar zeggen dat we een prachtige trip hebben mogen maken. Bij een volgende reis zullen we zeker als eerste aan jou denken.

Groeten en wellicht tot in de toekomst!
Falco en Martin Cremers

Falco Cremers bezocht de wedstrijd Manchester City - Real Madrid op 21-11-2012

sorry voor de late reaktie maar het was geweldig zeker de kaartjes die we hadden genomen tegen meerprijs. we zaten heel dicht op het veld we konden de spelers gewoon horen
bedankt en zeker voor herhaling vatbaar[br[
gr. ruud en ricky nijhoff

Ruud Nijhoff bezocht de wedstrijd FC Barcelona - Real Zaragoza op 17-11-2012

wij, opa en oma met kleinzoon naar de wedstrijd geweest. geweldig genoten! kleinzoon heeft MESSI gezien en heel dichtbij! hij maakte ook nog 2 doelpunten. een prima reis!!

M. de Flart bezocht de wedstrijd FC Barcelona - Real Zaragoza op 17-11-2012

Een prachtig weekend gehad, de aankomst tijd was perfect daardoor hadden we twee hele dagen om barcelona te verkennen, met de metro zaterdag's naar de haven en de ramblas 'avonds de wedstrijd na de wedstrijd is het smoordruk bij de metro, wij zijn toen een cafeteje ingedoken en real madrid-bilbao gekeken na die tijd is het wel weer rusitig bij de metro, raad ik dus ook toekomstihge reizegers aan.

Zondag's o.a. de stadiontour gedaan en een kijkje genomen bij het olympisch stadion, ook een aanrader als je vanaf metro station espanya naar het olympisch stadion loopt heb je een prachtig uitzicht op de stad, hotelkamer was krap, we waren met z'n drieen en kregen een tweepersoons-kamer met een extra bed, daardoor stond de hele kamer al vol, niet zo erg want we zijn eigenlijk niet in de hotelkamer geweest, daar was barcelona te mooi voor. al met al een perfect geregeld weekendje, volgend jaar zeker weer, maar dan milan of madrid!!!!!

Ronnie Landheer bezocht de wedstrijd FC Barcelona - Real Zaragoza op 17-11-2012

Afgelopen weekend ben ik met mijn kleinzoon naar Barcelona geweest, georganiseerd door voetbalretour. We hebben fantastische dagen gehad samen, zaterdag gevlogen, eerst naar de stad tapas gegeten en toen door naar het hotel. waar we even gerust hebben.


Kenmerken VR

Kwaliteit
Totaalprijzen
Persoonlijk
Maatwerk
Plezier
Gezelligheid
Toelichting: