Bent u als bedrijf op zoek naar een originele locatie voor een vergadering, meeting, congres of presentatie waarin het zaken doen wordt gecombineerd met het element sport, dan biedt Voetbal Retour u diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld vergaderen in de kleedkamer van PSV Eindhoven of een presentatie geven vanaf het speelveld in de Amsterdam Arena. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw vergadering te laten plaatsvinden in een van de vergaderzalen of andere zakelijke ruimtes van diverse Nederlandse voetbalstadions. Voetbal Retour verneemt graag uw wensen en zal als tussenpersoon voor uw bedrijf een passend arrangement samenstellen.

Ook voor het organiseren van personeelsuitjes is Voetbal Retour uw ideale partner. Zo kunt u bijvoorbeeld één- of meerdaagse voetbalreizen boeken waarbij sport gecombineerd zal worden met cultuur en ontspanning. Tijdens de meerdaagse reizen zal de voetbalreis naast het wedstrijdbezoek bestaan uit een rondleiding door de betreffende stad met gids, een stadiontour en indien gewenst andere vormen van ontspanning. Voetbal Retour verzorgt geheel in samenspraak met u ook het verblijf en eventuele maaltijden.

Naast de geheel verzorgde wedstrijdbezoeken in binnen- en buitenlandse voetbalcompetities biedt Voetbal Retour nog tal van andere activiteiten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een stadionrondleiding in combinatie met een bezoek aan het museum van de desbetreffende voetbalvereniging meemaken, met voorafgaand of na afloop uiteraard een heerlijke lunch/maaltijd. Bent u op zoek naar iets dat meer spanning met zich meebrengt? Wat dacht u dan bijvoorbeeld van abseilen in een van de Nederlandse voetbalstadions?

Enkele mogelijkheden

  • Een-, en meerdaagse voetbalreizen in binnen- en buitenland (incl. wedstrijdbezoek)
  • VIP-bezoek bij een binnen- of buitenlandse voetbalvereniging
  • Voetbalgerelateerde locaties voor een vergadering, meeting, bedrijfspresentatie, bedrijfslunch of borrel
  • Stadionrondleidingen (incl. lunch en diner)
  • Abseilen in een van de Nederlandse voetbalstadions
  • Teambuilding in een luxueuze villa in de Belgische Ardennen

De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen en Voetbal Retour luistert dan ook graag naar uw specifieke wensen en voorkeuren en zal aan de hand hiervan een voetbalgelateerde activiteit op maat voor u samenstellen. Iedere activiteit kan indien gewenst geheel verzorgd worden, waarbij het vervoer, maaltijden, overnachtingen, activiteiten en andere vormen van ontspanning deel kunnen uitmaken van de voetbalgerelateerde activiteit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Voetbal Retour bedrijven aanbiedt of andere vragen, kunt u contact opnemen met Voetbal Retour. Natuurlijk kunt u ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende offerteaanvraag voor een van de voetbalgeretelateerde activiteiten indienen. Vermeld hierbij duidelijk uw wensen en het aantal personen. Voetbal Retour zal met veel zorg een arrangement op maat voor u samenstellen.

Toelichting: