Leden van een sportvereniging weten wat het is om een passie voor sport te hebben. Wilt uw sportvereniging de spanning en sensatie eens in een echt voetbalstadion beleven, viert uw vereniging een jubileum, bent u op zoek naar een onvergetelijke sportgerelateerde activiteit of zoekt u simpelweg een manier om het groepsgevoel van uw team te versterken, dan is Voetbal Retour uw ideale partner voor een onvergetelijke voetbalervaring.

Voetbal Retour organiseert voor uw sportvereniging of elftal een onvergetelijke en geheel verzorgde voetbalreis. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos te noemen. Zo is het niet alleen mogelijk om een eendaagse voetbalreis te boeken waarbij een voetbalwedstrijd in binnen- of buitenland zal worden bezocht, ook is het mogelijk een meerdaagse reis te boeken. Voetbal Retour zal tijdens deze meerdaagse reisarrangementen niet alleen het vervoer en het wedstrijdbezoek voor u regelen, ook het verblijf (hotelovernachting) en het bezoeken van eventuele culturele activiteiten kunnen worden opgenomen in het arrangement. Voetbal Retour zal in samenspraak met u een passend arrangement samenstellen welke geheel zal aansluiten bij al uw wensen en eisen.

Standaard voetbalreispakket voor sportverenigingen:

  • Toegangsbewijs voor de wedstrijd (zitplaats);
  • Vervoer per luxe touringcar door een erkend touringcarbedrijf vanaf uw sportpark naar het stadion;
  • Parkeerkosten;
  • Informatiepakket (clubomschrijving, laatste nieuws en historie van beide clubs);
  • Welkomstdrankje in de bus voor alle leden van uw vereniging.

Om u een beeld te geven van de voetbalreizen die Voetbal Retour speciaal voor sportverenigingen organiseert, kunt u in bovenstaand overzicht zien welke onderdelen normaliter deel uitmaken van een standaard voetbalreis voor sportverenigingen. Deze voetbalreizen worden tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Uiteraard kunnen in samenspraak extra onderdelen aan de voetbalreis worden toegevoegd. Ook voor de voetbalreizen voor sportverenigingen geldt dat deze geheel op maat zullen worden samengesteld. Informeer dan ook geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de speciale acties die Voetbal Retour sportverenigingen aanbiedt.

Naast de geheel verzorgde wedstrijdbezoeken in binnen- en buitenlandse voetbalcompetities biedt Voetbal Retour nog tal van andere activiteiten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een stadionrondleiding in combinatie met een bezoek aan het museum van de desbetreffende voetbalvereniging meemaken, met voorafgaand of na afloop uiteraard een heerlijke lunch/maaltijd. Bent u op zoek naar iets dat meer spanning met zich meebrengt? Wat dacht u dan bijvoorbeeld van abseilen in een van de Nederlandse voetbalstadions?

Enkele mogelijkheden:

  • Een- of meerdaagse voetbalreizen per luxe touringcar naar een voetbalwedstrijd in een voetbalcompetitie in het buitenland (bv. Bundesliga of Premier League). Naast het wedstrijdbezoek kan ook een stadsrondleiding, een of meerdere overnachting(en) in een hotel of hostel, excursies, maaltijden en overige daginvulling verzorgd worden.
  • Stadionrondleidingen (incl. lunch en diner);
  • Abseilen in een van de Nederlandse voetbalstadions;
  • Trainingskamp/groepsbuilding met uw elftal in een luxueuze villa in de Ardennen

De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen en Voetbal Retour luistert dan ook graag naar uw wensen en eisen en zal aan de hand hiervan een passende voetbalgelateerde activiteit voor u samenstellen. Iedere activiteit kan indien gewenst geheel verzorgd worden, waarbij het vervoer, maaltijden, overnachtingen, activiteiten, andere vormen van ontspanning en overige zaken deel kunnen uitmaken van de te boeken voetbalgerelateerde activiteit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Voetbal Retour sportverenigingen aanbiedt of andere vragen, kunt u contact opnemen met Voetbal Retour. Natuurlijk kunt u ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende offerteaanvraag voor een van de voetbalgeretelateerde activiteiten indienen. Vermeld hierbij duidelijk uw wensen, voorkeuren en het aantal personen. Voetbal Retour zal met veel zorg een arrangement op maat voor u samenstellen en u informeren over de mogelijkheden en onze prijs.

Toelichting: