Voetbal Retour biedt supportersverenigingen van binnen- en buitenlandse voetbalverenigingen de mogelijkheid om betaalbaar en in groepsverband een bezoek te brengen aan hun favoriete voetbalvereniging. Omdat Voetbal Retour samenwerkt met betrouwbare partners op het gebied van vervoer en ticketing kan Voetbal Retour u een betaalbare en geheel verzorgde voetbalreis aanbieden. Tijdens deze voetbalreizen die per luxe touringcar zullen worden afgelegd zal het u aan niets ontbreken. De reis bestaat dan ook uit meer dan alleen het vervoer van A naar B. Tijdens de voetbalreizen van Voetbal Retour zal ook entertainment een belangrijke rol spelen.

Mochten de leden van de supportersvereniging reeds in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dan is Voetbal Retour uw ideale partner voor het verzorgen van het vervoer naar de desbetreffende voetbalwedstrijd. Hierdoor heeft u niet alleen geen omkijken meer naar het vervoer, ook bent u verzekert van een betrouwbare reispartner en een veilige reis. Natuurlijk zal het u ook tijdens deze reis aan niets ontbreken en zal Voetbal Retour voor u een onvergetelijke voetbalreis verzorgen.

De voetbal(bus)reizen van Voetbal Retour staan garant voor veel plezier en een gezellige dag. Tevens ontmoet u tijdens de voetbalreizen die per bus worden afgelegd andere supporters die de liefde voor uw voetbalclub en de passie voor het voetbalspel met u delen. Door de gezellige en ontspannen sfeer die tijdens de busreizen in de bus hangt, zult u ondervinden hoe leuk een voetbalreis in groepsverband is en zal iedere voetbalreis voor u een onvergetelijke ervaring worden.

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare vervoerder die naast het vervoer ook de gehele aankleding (entertainment, drank, andere versnaperingen e.d.) voor u verzorgd, dan is Voetbal Retour voor u de ideale partner. Stel u bent van plan om met een groep mensen een interland van het Nederlands elftal in het buitenland te gaan bezoeken of u bent als supportersvereniging van een betaald voetbalvereniging op zoek zijn naar een goede en betaalbare vervoersmogelijkheid, dan bent u bij Voetbal Retour aan het juiste adres.

Voetbal Retour organiseert op het moment voetbalreizen zonder toegangsbewijs naar de thuiswedstrijden van de volgende binnen- en buitenlandse voetbalclubs:

  • Ajax Amsterdam
  • Feyenoord Rotterdam
  • Borussia Mönchengladbach
  • Borussia Dortmund

Staat uw favoriete voetbalvereniging er niet tussen en wilt u toch graag eens meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Voetbal Retour voor supportersverenigingen aanbiedt of heeft u wellicht een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met Voetbal Retour via het contactformulier of per telefoon.

Toelichting: