Voetbal Retour - Reizenaanbod

Via deze pagina kunt u een overzicht van het actuele reizenaanbod van Voetbal Retour vinden. Om het voor u als bezoeker van onze website zo eenvoudig mogelijk te maken de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur te vinden, kunt u een selectie maken op datum, competitie en club. Heeft u een specifieke voorkeur voor wijze van vervoer dan kunt u tevens een selectie maken op reizen per luxe touringcar, vliegtuig of eigen vervoer.

Nadat u de wedstrijd die u graag wenst te bezoeken heeft geselecteerd kunt u middels de reisbeschrijving meer informatie over de betreffende voetbalreis lezen. Mocht u deze voetbalreis vervolgens wensen te boeken, dan kunt u via onze boekingsmodule zelfstandig uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen.

Staat de wedstrijd die u zoekt niet in de lijst? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs.

< Augustus 2019 >

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
REISMOGELIJKHEDEN >>

Maak geheel vrijblijvend uw eigen klantaccount aan en ontdek de vele mogelijkheden van onze website.

Tickets:

1. Korte zijde
Kosten: Inbegrepen

2. Lange zijde (Hoeken)
Kosten: + € 50,-

3. Lange zijde (Centraal)
Kosten: + € 80,-

Vlucht / Vervoer:

1.  Geen vlucht / Eigen vervoer
Kosten: Inbegrepen

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH - BAYERN MÜNCHEN

Datum 02-03-2019
Aanvangstijdstip 18:30
Stadion Borussia Park
Speelstad Mönchengladbach

De voetbalreis

Op zaterdag 2 maart 2019 zal Borussia Mönchengladbach haar thuiswedstrijd tegen FC Bayern München spelen. Het Borussia Park stadion zal deze wedstrijd geheel uitverkocht zijn en Voetbal Retour biedt u de mogelijkheid om deze wedstrijd in de Duitse Bundesliga live in het stadion bij te wonen. Boek vandaag nog uw voetbalreis naar ‘Die Fohlen’ in Mönchengladbach voor de laagste prijs en stel zelf uw voetbalreis geheel op maat samen, inclusief logies & ontbijt en het ticket voor de wedstrijd! Voetbal Retour biedt u de Beste Prijs Garantie aan. Via deze Beste Prijs Garantie bent u dus niet alleen verzekerd van de laagste prijs maar ook van onze kwaliteit en jarenlange opgebouwde expertise. Zoals het hoort!

Het standaard reisarrangement voor deze voetbalreis bestaat uit:

- Overnachting in een driesterren hotel in Mönchengladbach;
- Ontbijtbuffet;

De hotelketens waar Voetbal Retour standaard gebruik van maakt voor de voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach zijn centraal gelegen drie- of viersterren hotels in Mönchengladbach. Deze hotels zijn allen van gelijkwaardige kwaliteit en kennen een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoernetwerk van Mönchengladbach. Voetbal Retour is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid in deze hotels en zal op het moment van uw boeking bekijken welk hotel het beste past binnen uw reisarrangement. Mocht u toch liever op voorhand al de naam van uw hotel wensen te ontvangen, dan kunt u via onze offertemodule geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw voetbalreis.

- Ticket voor de wedstrijd (zitplaatsgarantie / minimaal 2 aan 2);
- Informatiepakket met uitgebreide informatie over de speelstad;
- Reistoelichting (uitgebreide reis-/routebeschrijving ter plaatse);
- 24-uurs bereikbaarheid tijdens uw reis via ons noodnummer.

Alle boekingen zijn inclusief reserverings-, boekingskosten en (luchthaven)belastingen. De totaalprijs die in de boekingsmodule op de volgende pagina staat weergegeven is de totale reissom die u aan ons betaald. Hierdoor komt u als klant van Voetbal Retour achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Niet inbegrepen bij deze voetbalreis zijn:

- Vervoer naar de speelstad;
- Éénpersoonskamertoeslag (á € 50,- p.p.p.n.);
- City-Tax / Toeristenbelasting;
- Annulerings- en/of reisverzekering;
- Uitgaven van persoonlijke aard.

EEN OFFERTE AANVRAGEN (VRIJBLIJVEND) >>

BESTE PRIJS GARANTIE (BPG) AANVRAGEN >>

LOSSE TICKETS VOOR DEZE WEDSTRIJD BESTELLEN? >>

Extra informatie:

Speeldatum en aanvangstijdstip van de te bezoeken wedstrijd zijn aan wijzigingen onderhevig. Deze wijziging kan te maken hebben met een live tv-uitzending van de wedstrijd, het spelen van beker- of Europees voetbal of een andere onvoorziene omstandigheid. Wij willen u adviseren om gebruik te maken van de bij te boeken annuleringsverzekering van Voetbal Retour, zeker in het geval u ervoor kiest om af te wijken van de standaard reisduur. Deze speciale annuleringsverzekering biedt namelijk dekking bij een verplaatsing / afgelasting van de wedstrijd. De wijzigings- of annuleringskosten worden in dit geval door ons vergoed.

Via de boekingsmodule (klik onderaan deze pagina op boeken voor de volgende pagina en het aanmaken van een klantaccount) is het mogelijk om zelfstandig uw reis geheel op maat samen te stellen. U kunt hier al uw specifieke voorkeuren en wensen ten aanzien van uw reis invoeren, waarna u direct de nieuwe prijs ziet verschijnen en uw voetbalreis kunt boeken. Een week voor vertrek zult u de reisbescheiden toegezonden krijgen. Voetbal Retour zal u bij het toesturen van de reisbescheiden informeren over de definitieve speeldatum en aanvangstijdstip van de wedstrijd. Voor eventuele resterende vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat. Op al onze reizen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Overige reisinformatie


Aankomst 02-03-2019
Vertrek 03-03-2019
Reisduur 2 dagen / 1 nacht

Totaalprijs€ 229
De besteltijd voor deze reis is verlopen. Het boeken van een reis kan tot 48 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Aanbiedingen

Barcelona - Liverpool
Woensdag 01 Mei 2019
€ 649
Chelsea - Watford
Zondag 05 Mei 2019
€ 399
Liverpool - Barcelona
Dinsdag 07 Mei 2019
€ 1249
Barcelona - Getafe CF
Zondag 12 Mei 2019
€ 269