Voetbal Retour - Reizenaanbod

Via deze pagina kunt u een overzicht van het actuele reizenaanbod van Voetbal Retour vinden. Om het voor u als bezoeker van onze website zo eenvoudig mogelijk te maken de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur te vinden, kunt u een selectie maken op datum, competitie en club. Heeft u een specifieke voorkeur voor wijze van vervoer dan kunt u tevens een selectie maken op reizen per luxe touringcar, vliegtuig of eigen vervoer.

Nadat u de wedstrijd die u graag wenst te bezoeken heeft geselecteerd kunt u middels de reisbeschrijving meer informatie over de betreffende voetbalreis lezen. Mocht u deze voetbalreis vervolgens wensen te boeken, dan kunt u via onze boekingsmodule zelfstandig uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen.

Staat de wedstrijd die u zoekt niet in de lijst? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs.

< Augustus 2019 >

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH - VFB STUTTGART

Datum 09-12-2018
Aanvangstijdstip 18:00
Stadion Borussia Park
Speelstad Mönchengladbach

De voetbalreis

Op zondag 9 december 2018 zal de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart gespeeld gaan worden. Voetbal Retour organiseert deze dag een geheel verzorgde busreis naar deze wedstrijd en u kunt deze wedstrijd live in het stadion bijwonen en de unieke en gezellige sfeer bij een voetbalwedstrijd in de Duitse Bundesliga zelf ervaren.

Bent u op zoek naar een uitstapje of activiteit voor uw voetbalelftal of sponsoren van uw sportclub, verjaardagscadeau of als voorbode op een onvergetelijk vrijgezellenfeest, ook dan is een bezoek aan een voetbalwedstrijd in de Duitse Bundesliga absoluut een aanrader! Uitverkochte stadions, goed voetbal met veel strijd, een gemoedelijke sfeer en een Duits glas bier en bratwurst zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk dagje uit.

Voetbal Retour biedt u de mogelijkheid om zowel het entreebewijs als ook de busreis naar en van het stadion te boeken. De reis zal afgelegd worden per luxe touringcar en het zal u tijdens de reis aan niets ontbreken. Voetbal Retour verzorgt u dus niet alleen de busreis naar en van het stadion. U zult tijdens de reis ervaren dat de voetbalreizen van Voetbal Retour uit meer bestaan dan alleen het vervoer van A naar B. Gezelligheid en plezier staan voorop en zo zal iedere reis een onvergetelijke ervaring voor u zijn.

Lijkt het u leuk om met uw voetbalclub, personeelsvereniging of vriendengroep een busreis naar een wedstrijd in de Duitse Bundesliga te ondernemen, maar staat uw gewenste te bezoeken wedstrijd of opstapplaats niet vermeld? Geen probleem! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor grotere groepen. Vanaf plusminus 20 personen kunt u in veel gevallen namelijk als groep zelf uw opstapplaats en vertrektijden bepalen. Vraag hier vrijblijvend meer informatie en / of een offerte aan.

Het standaard reispakket voor deze voetbalreis bestaat uit:

- Toegangsbewijs voor de wedstrijd (zitplaats);
- Busretour vanuit de gewenste opstapplaats – Borussia Park;
- Parkeerkosten van de bus bij het stadion.

Niet inbegrepen bij deze voetbalreis zijn:

- Eten en drank;
- Annulerings- en/of reisverzekering;
- Uitgaven van persoonlijke aard.

Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten voor deze reis. Indien gewenst kunnen wij deze op aanvraag ook voor u afsluiten.

Meer informatie:

Houdt u er rekening mee dat de speeldatum van deze wedstrijd op dit moment nog niet definitief is vastgesteld door de Duitse voetbalbond. Incidenteel komt het voor dat een wedstrijd naar de vrijdagavond of zondag verplaatst wordt. Bij een verplaatsing van de speeldatum na een andere datum in hetzelfde weekend is het helaas niet mogelijk om uw boeking kosteloos te annuleren. Op al onze reizen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voetbal Retour behoudt zich het recht voor om haar voetbalreizen die per bus worden afgelegd, zonder dat zij gehouden is tot enige schadevergoeding jegens de andere contractsluitende partij, te annuleren indien het minimale aantal deelnemers voor een busreis niet wordt behaald.

Voetbal Retour zal u ongeveer één week voor het plaatsvinden van de voetbalbusreis middels de inschrijfbevestiging, welke u via e-mail ontvangt, op de hoogte stellen van de exacte opstaplocatie en vertrektijden in onderstaande opstapplaatsen. Dit is dus ook het moment waarop u definitief geïnformeerd zult worden over het al dan niet doorgaan van de door u geboekte busreis. Indien de busreis géén doorgang zal vinden zult u de betaalde reissom in zijn geheel binnen 5 werkdagen na annulering door Voetbal Retour op uw bankrekening teruggestort krijgen. Mocht u zich met een grotere groep (vanaf ca. 35 personen) voor een van onze busreizen aanmelden, dan zijn wij natuurlijk niet afhankelijk van een minimaal te behalen deelnemersaantal aan een busreis. U kunt in dit geval ook zelf de opstapplaats en vertrektijd van de bus bepalen. Voor meer informatie en mogelijkheden voor grotere groepen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


Overige reisinformatie


Aankomst 08-12-2018
Vertrek 08-12-2018
Reisduur 1 dag

Opstapplaatsen en vertrektijden


s-Hertogenbosch
Boxtel
Eindhoven
Grote groepen? Informeer naar de mogelijkheden

Totaalprijs€ 75
De besteltijd voor deze reis is verlopen. Het boeken van een reis kan tot 48 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Aanbiedingen

Barcelona - Liverpool
Woensdag 01 Mei 2019
€ 649
Chelsea - Watford
Zondag 05 Mei 2019
€ 399
Liverpool - Barcelona
Dinsdag 07 Mei 2019
€ 1249
Barcelona - Getafe CF
Zondag 12 Mei 2019
€ 269