DE REIS VAN...

Verhalen over de spannendste wedstrijden, de mooiste dribbels en de gezelligste supportersgroepen.

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en zijn enorm benieuwd naar wat jou voor altijd bij zal blijven!

Deel je ervaring met ons en maak daarmee direct kans op een onvergetelijke, toekomstige voetbalervaring!

VOETBAL = PASSIE! 

Onze passie voor voetbal delen we graag met iedereen; jong, oud, man, vrouw. Want voetbal is er voor ons allemaal. 

De mix van verbroedering, plezier en vreugde die een voetbalwedstrijd bij mensen losmaakt, is uniek en onvergetelijk. Voetbal Retour maakt van de belangrijkste bijzaak in het leven haar hoofdzaak. Onze passie en kennis geven we graag door, om op die manier zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke voetbalervaring te bieden.

Deel jij je passie voor voetbal ook met ons? Heb jij onlangs een voetbalreis gemaakt via Voetbal Retour en wil jij andere voetbalfans hier graag over vertellen? Schrijf dan een reisverslag over alle belevenissen en onvergetelijke momenten die je tijdens je reis hebt meegemaakt.

Het schrijven van een reisverslag is ook voor jezelf een erg leuke en blijvende herinnering voor later!

Schrijf, deel en win een voetbalreis voor 2 personen!

Naast dat wij het enorm leuk vinden om jouw ervaringen te lezen, help je direct ook toekomstige voetbalreizigers aan een memorabele voetbalervaring én je maakt ook nog eens kans op een volledig verzorgde voetbalreis voor twee personen! Het zal jullie aan niets ontbreken, want de reis, het verblijf én de wedstrijdtickets worden allemaal geregeld. Start dus snel met het beschrijven van jouw ervaringen en wie weet ben jij binnenkort op weg naar het voltooien van een nieuwe voetbaldroom!

Verras ons met de leukste feitjes en de grappigste gebeurtenissen die je tijdens je reis hebt meegemaakt. Vertel ons bijvoorbeeld alles over:

  • Het gezellige supporterscafé waar je voor aanvang van de wedstrijd in gesprek raakte met enkele fanatieke supporters;
  • De culinaire verrassingen die je in het stadion hebt geroken (en misschien zelfs wel geproefd?)
  • De supportersliederen die jij vanaf nu ook heel hard mee kunt zingen;
  • Het prachtige doelpunt óf de waanzinnige actie die op je netvlies gebrand staat;
  • Jouw idool waarvan jij altijd al droomde om hem ‘live’ te aanschouwen;
  • En wat je verder nog meer is bijgebleven!  

Wat is de prijs?

Een volledig verzorgde voetbalreis (t.w.v. maximaal € 600,-) voor 2 personen inclusief vlucht, verblijf en wedstrijdtickets naar een wedstrijd naar keuze in de maand januari, februari of maart 2024. In samenspraak met de winnaar zal te bezoeken wedstrijd worden geselecteerd.

Voorwaarden

Om kans te maken op deze schitterende prijs dient het reisverslag dat je ons toestuurt wel aan enkele voorwaarden te voldoen:

1. Download dit PDF-bestand, dit kun je ook vinden in je reisbescheiden, neem het mee op reis en vul het in.

Zo heb je altijd een handig overzicht bij de hand en kun je tijdens je reis al je ervaringen, tips en leuke weetjes direct opschrijven.

2. Neem de volgende onderdelen in ieder geval mee in je reisverslag: reisdatum, bezochte wedstrijd, reisgezelschap. 

Laat ons weten welke wedstrijd je hebt bezocht, wanneer de wedstrijd werd gespeeld, wat de uitslag was en met wie je de wedstrijd hebt bezocht. Was je met je partner op voetbalreis of bestond je reisgezelschap uit familie, vrienden, bekenden en/of collega's?

3. Voeg tenminste één zelfgemaakte foto van jezelf (eventueel met je reisgezelschap) toe aan je reisverslag. 

Vaak zeggen beelden meer dan woorden! We zouden het fantastisch vinden als je zoveel mogelijk foto's van je reis met ons wilt delen.

4. Stuur ons je reisverslag per e-mail toe en vermeld daarbij in het onderwerp ‘De reis van..’ (+ je eigen naam).

5. Met het insturen van je reisverslag geef je toestemming dat dit reisverslag geplaatst mag worden op de website van Voetbal Retour en eventueel onze Facebook- en/of Instagrampagina en daarmee openbaar zichtbaar is voor bezoekers.

6. Inzendingen die mee willen dingen naar de prijs (een volledig verzorgde voetbalreis voor twee personen) dienen uiterlijk 31 december 2023 door ons ontvangen te zijn. Deelname is alleen mogelijk indien de deelnemer minimaal 18 jaar oud is.

7. De winnaar van de volledig verzorgde voetbalreis wordt op onpartijdige wijze door Voetbal Retour aangewezen en wordt bekend gemaakt via een bericht op onze Facebook- en Instagrampagina. Daarnaast wordt er persoonlijk contact met de winnaar opgenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op 5 januari 2024 bekendgemaakt.

8. De winnaar zal, indien daartoe verzocht, medewerking verlenen aan promotionele activiteiten verbandhoudend met de actie zoals een foto- of filmopnamen en interview(s). Voetbal Retour is gerechtigd om deze foto- of filmopnamen en interview(s) openbaar te maken en/of te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook. Voetbal Retour is hiervoor geen vergoeding verschuldigd aan de winnaar.

9. De gewonnen reis is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor contant geld of iets anders.

10. Alle persoonsgegevens die in de actie van deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemers zich er tevens mee akkoord te zijn dat zijn of haar gegevens aan eventuele partners van de actie ter beschikking worden gesteld. De deelnemer heeft op elk moment het recht te verzoeken zijn of haar gegevens uit de database te verwijderen.

Lid van onze fanclub?

Ben jij lid van onze fanclub dan ontvang jij als FAN van Voetbal Retour 250 punten van ons cadeau als je een reisverslag aan ons toestuurt. 

Als lid van onze fanclub ben je onderdeel van dé CLUB voor dé echte gepassioneerde voetbalreiziger(s) en blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes over ons en kun je sparen voor toffe producten en geniet je van vele extra voordelen, actie's en exclusieve kortingen.

Wil je meer weten over onze fanclub, het spaarprogramma, alle beloningen of wil je je (gratis) aanmelden, kijk dan hier.