ZITPLAATSGARANTIE

Wij begrijpen dat je graag samen met je reisgenoten de wedstrijd wilt bezoeken en bij elkaar in het stadion wilt plaatsnemen tijdens de wedstrijd.

Wij geven je de garantie dat je tot en met 3 personen gegarandeerd bij elkaar kunt zitten tijdens de wedstrijd. Niemand komt dus alleen te zitten! 

Bestaat het reisgezelschap uit meer dan 3 personen dan is het mogelijk dat de groep in kleinere groepen (minimaal per 2 bij elkaar) wordt opgesplitst.

Bij elkaar zitten in het stadion betekent dat de stoelen altijd minimaal aan elkaar grenzen. In de meeste gevallen bieden wij de zitplaatsen (minimaal per 2) naast elkaar aan, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat je zitplaatsen voor / achter elkaar of diagonaal van elkaar toegewezen krijgt. Je krijgt dus nooit losse plekken in het stadion toegewezen!

Wij zullen uiteraard altijd de best beschikbare plekken in de door jou gekozen ticketcategorie aan je toewijzen en garanderen dat de zitplaatsen altijd tussen de supporters van de thuisspelende club gesitueerd zijn, tenzij uitdrukkelijk anders met jou is overeengekomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Voetbal Retour

Westhoven 7
6042 NV  ROERMOND

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

(tussen 12:30 en 13:00 uur hebben wij lunchpauze)

T: 0475 - 33 10 39
E: info@voetbalretour.nl