OVER VOETBAL RETOUR

Welkom bij dé partner voor onvergetelijke voetbalreizen in Nederland en België. Graag stellen wij ons even aan je voor.

Wij van Voetbal Retour zijn een voetbalreisbureau dat al vanaf 2009 haar grote passie voor voetbal met zoveel mogelijk mensen wil delen en inmiddels zijn wij een begrip geworden onder vele voetbalfans in Nederland en België. Ben jij op zoek naar een onbezorgde en betaalbare voetbalreis naar tal van voetbalsteden in Europa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een geheel of gedeeltelijk verzorgde voetbalreis, wij van Voetbal Retour zijn je graag van dienst en helpen je met veel plezier bij het organiseren van jouw voetbalreis. 

Door onze jarenlange (reis)ervaring, opgebouwde netwerk en kennis van zaken kunnen wij jou een voetbalervaring bieden die volledig op maat en naar jouw unieke wensen is afgestemd. Of je nu alleen, met vrienden / familie of met een grote groep op eigen vervoer, per luxe touringcar of met het vliegtuig op reis wilt gaan, alles is mogelijk! Vele duizenden tevreden klanten gingen je in de voorbije jaren al voor en boekten naar volle tevredenheid een onvergetelijke voetbalreis bij Voetbal Retour en lieten zo hun voetbaldroom uitkomen.

Onze geschiedenis

Voetbal Retour is opgericht in 2009 en als bedrijf groot geworden door zich toe te leggen op volledig verzorgde en betaalbare voetbalreizen. Het doel was, en is, om de Nederlandse voetballiefhebber een (online) platform aan te bieden waar eenvoudig en snel een complete voetbalreis van A tot Z kon worden samengesteld en waar de klant op een veilige manier en tegen betaalbare prijzen een pakketreis kon boeken.

Klantvriendelijkheid, persoonlijke service en creatief meedenken met de klant zijn altijd al onze kernwaarden geweest en hebben ons gebracht tot waar wij nu als bedrijf staan. Waar in de eerste jaren nog de nadruk lag op voetbalreizen per luxe touringcar en wij bijna wekelijks met grote groepen Nederlandse voetballiefhebbers wedstrijden in de Duitse Bundesliga bezochten, hebben wij door de jaren heen de transitie gemaakt naar geheel verzorgde voetbalreizen per vliegtuig en op eigen vervoer.

Bij ons 10 jarig jubileum hebben wij de keuze gemaakt om een volgende stap in onze ontwikkeling te maken en onze dienstverlening verder te professionaliseren middels een geheel vernieuwde en gebruiksvriendelijke website, waarbij je als bezoeker in staat wordt gesteld om online op een veilige en overzichtelijke manier zelf jouw voetbalreis op basis van jouw specifieke wensen eenvoudig geheel op maat samen te stellen en zelfstandig een keuze te maken in beschikbare wedstrijdtickets, hotels en optioneel vluchten. Tevens kun je tijdens het boeken van je voetbalreis al extra’s en verzekeringen bijboeken om zo volledig ontzorgd te zijn en alles voor je reis direct en centraal op één plaats geregeld te hebben. Op deze manier kun je optimaal genieten van je reis.

Ons jubileum vierden wij daarnaast met een vernieuwd bedrijfslogo, waarbij uiteraard de unieke identiteit van Voetbal Retour behouden is gebleven, en zijn wij met ons kantoor verhuisd naar een schitterende en unieke bedrijfslocatie in Roermond. Hier ben je tijdens kantooruren van harte welkom voor advies, meer informatie over een voetbalreis of hulp bij het samenstellen en boeken van je reis, de koffie staat klaar! Maak wel van te voren even een afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Met al deze mooie ontwikkelingen de laatste jaren is het voor iedereen nu nog duidelijker waar wij als bedrijf voor staan en dat wij een professioneel reisbureau zijn dat gespecialiseerd is in het organiseren van betaalbare en geheel verzorgde voetbalreizen op maat.

Waarom jouw voetbalreis boeken bij Voetbal Retour?

Voetbal Retour onderscheidt zich ten aanzien van andere voetbalreis aanbieders door net dat ene stapje extra voor haar klanten te doen en altijd voor je klaar te staan. Echt niets is ons te veel. Wij geloven dat wij voor iedere voetballiefhebber dé ideale partner en een betrouwbare partij voor het boeken van jouw voetbaldroom zijn. Voetbal Retour staat o.a. voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Wij delen jouw liefde en passie voor het reizen en het voetbalspel en stellen je graag in de gelegenheid om tegen aantrekkelijke prijzen een (pakket)reis naar een buitenlandse voetbalwedstrijd te boeken. Wij hebben vele steden en clubs zelf bezocht en kunnen je daardoor een goed advies en tips over jouw bestemming geven. Wij nemen graag al het regelwerk voor je uit handen!

Het reizenaanbod van Voetbal Retour bestaat uit één- en meerdaagse voetbalreizen die via onze website te boeken zijn. Door onze passie, jarenlange (reis)ervaring, opgebouwde netwerk en kennis van zaken kunnen wij je voorzien van een goed advies en deskundige hulp en omdat je bij ons altijd één vast contactpersoon hebt kun je daarnaast profiteren van onze klantgerichte service met een snelle respons op al je vragen en persoonlijke aandacht voor, tijdens en zelfs na je boeking. Je contactpersoon is namelijk altijd bereikbaar voor hulp en vragen!

Onze kenmerken

 • Zelf je voetbalreis online via onze website geheel op maat samenstellen én beheren;
 • Persoonlijke service en één vast contactpersoon die altijd voor je klaar staat;
 • Snelle respons (altijd binnen enkele uren antwoord op al je vragen);
 • Wij bieden vele garanties aan zodat je zonder zorgen op reis kunt, zoals het hoort!
 • Wij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (reisgelden);
 • Wij beschikken over het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk;
 • Lid van de VvKR;
 • Laagste Prijs Garantie;
 • Scherpe totaalprijzen zonder verborgen toeslagen of administratie-/boekingskosten;
 • Vele duizenden tevreden klanten gingen je al voor de voorbije jaren!;
 • Persoonlijke aandacht, je bent altijd welkom voor een kop koffie bij ons kantoor in Roermond 

Voetbal Retour is veel meer dan alleen een reisbureau dat onvergetelijke voetbalreizen aanbiedt. Wist je dat we zelfs een eigen fanclub hebben?

Wij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (reisgelden) onder lidnummer 1614 en beschikken over het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Je kunt dus met een veilig gevoel bij ons boeken en daarna onbezorgd op reis gaan!

ONS VERHAAL

Wij van Voetbal Retour zijn helemaal voetbalgek! Onze passie voor voetbal willen we met iedereen delen; jong, oud, man, vrouw. Voetbal is er voor ons allemaal. De mix van verbroedering, plezier en vreugde die een (buitenlandse) voetbalwedstrijd bij mensen losmaakt, is uniek en onvergetelijk. Voetbal Retour maakt van de belangrijkste bijzaak in het leven haar hoofdzaak. 

Dankzij legendarische klantenservice en persoonlijk klantcontact wordt een wedstrijdbezoek een ervaring om nooit te vergeten: van het 1e contactmoment tot aan het thuis nagenieten op de bank én van boeking tot aan het laatste fluitsignaal. De voorpret in een supporterskroeg, kippenvel bij de anthems en de mooiste dribbels zijn allemaal 'part of the deal'. Wij staan altijd voor je klaar, zodat het jou aan niets ontbreekt.

Voetbal Retour biedt volledig verzorgde (buitenlandse) voetbalreizen aan; wedstrijdtickets, verblijf en optioneel het vervoer zijn zelf te boeken via onze website. Keuzevrijheid, maatwerk en kwaliteit maken dat iedere reis afgestemd wordt op de wensen en behoefte van jou als klant.

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp