FUTBOLOGY

Groundhoppen zit ons in het bloed.

Wij van Voetbal Retour zijn helemaal voetbalgek en onze passie voor voetbal willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen. 

Dat magische gevoel als je in de buurt van het stadion komt en de lichtmasten in de verte ziet branden, de geweldige sfeer en beleving in een uitverkocht stadion en de voetbalcultuur die je in iedere speelstad proeft en die overal weer anders is, wij houden ervan! De totale voetbalbeleving willen wij live in de stadions ervaren. Ieder weekend zijn wij daarom wel in een stadion te vinden. Wij kunnen niet zonder!

Wil jij op de hoogte blijven welke wedstrijden wij allemaal live in het stadion bezoeken? Voeg ons snel toe als vriend in de Futbology app! We zouden het geweldig vinden als wij jouw passie voor het voetbal mogen ervaren en wie weet checken we wel samen in bij dezelfde wedstrijd! 

Je kunt ons in de Futbology app vinden onder de gebruikersnaam: VOETBALRETOUR

ONS FUTBOLOGY ID: VOETBALRETOUR

KORTINGSACTIE VOOR IEDERE GROUNDHOPPER


Speciaal voor iedere groundhopper die net zo gek van voetbal en reizen is als ons hebben we een leuke actie.

Boek jij een voetbalreis bij Voetbal Retour dan ontvang je met de code GROUNDHOPPER20 maar liefst € 20,- KORTING op je boeking.

De code is geldig op ALLE voetbalreizen. Zo kun je eventueel een extra biertje halen tijdens de wedstrijd, proost dan zeker even op ons!

Samen creëren we de mooiste onvergetelijke momenten en delen we onze grote passie voor het voetbal.

VOLG JE ONS AL?

DE APP


In de Futbology app kun je eenvoudig al je bezochte wedstrijden bijhouden en badges voor speciale mijlpalen verdienen.

Voeg je vrienden toe en zie welke wedstrijden zij bezocht hebben, of ontvang een notificatie wanneer ze besloten hebben om zonder jou een wedstrijd te gaan bezoeken. De Futbology app maakt voetbal kijken nog leuker! Je volgende te bezoeken wedstrijd zoeken was nog nooit zo makkelijk. Ben je premium lid dan kun je via de Wedstrijden in de buurt functie zelfs ALLE wedstrijden die op een specifieke datum op 50, 150 of 300 km van de locatie die je ingeeft gespeeld gaan worden in ALLE competities vinden. Bekijk de historie van al je bezochte wedstrijden, statistieken en volg je favoriete club op de voet. Met 70.000 stadions in de app maak je van elke reis een voetbalreis. 

Bekijk onderstaande video en ontdek waarom de Futbology app onmisbaar is voor duizenden voetbalfans over de hele wereld.