FUTBOLOGY

Groundhoppen zit bij ons in het bloed.

Wij van Voetbal Retour zijn helemaal voetbalgek en onze passie voor voetbal willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen. 

Dat speciale gevoel als je in de buurt van het stadion komt en de lichtmasten in de verte ziet, de geweldige sfeer en beleving in een uitverkocht stadion en de unieke voetbalcultuur in iedere speelstad, wij houden ervan! De totale voetbalbeleving willen wij live in de stadions ervaren. Ieder weekend zijn wij daarom wel in een voetbalstadion te vinden. Wil jij weten welke wedstrijden wij (dit seizoen) allemaal bezoeken? Voeg ons snel toe als vriend in de Futbology app! 

Wij zouden het geweldig vinden als wij jouw passie voor het voetbal mogen ervaren en wie weet checken we wel samen in bij dezelfde wedstrijd!

Je kunt ons in de Futbology app vinden onder de gebruikersnaam voetbalretour

De app

In de Futbology app kun je eenvoudig al je bezochte wedstrijden bijhouden en badges voor speciale mijlpalen verdienen.

Voeg je vrienden toe en zie welke wedstrijden zij bezocht hebben, of ontvang een notificatie wanneer ze besloten hebben om zonder jou een wedstrijd te gaan bezoeken. De Futbology app maakt voetbal kijken nog leuker! Je volgende te bezoeken wedstrijd zoeken was nog nooit zo makkelijk. Bekijk de historie van al je bezochte wedstrijden, statistieken en volg je favoriete club op de voet. Met 70.000 stadions in de app maak je van elke reis een voetbalreis.

Ontdek hieronder waarom de Futbology app onmisbaar is voor duizenden voetbalfans over de hele wereld.

Ben jij al lid van onze fanclub?

Wij van Voetbal Retour zijn helemaal voetbalgek! Deel jij onze gigantische passie voor voetbal en reizen en voel jij je verbonden met ons? Meld je dan gratis aan bij dé club voor de echte voetbalreiziger en wordt net als vele anderen Fan van Voetbal Retour

Als lid van onze fanclub ben je het hele jaar actief bij ons betrokken, kun je sparen voor vele toffe producten en geniet je van extra voordelen, actie's en exclusieve kortingen. 

Wij zijn al fan van jou, jij ook van ons? 

Meer informatie

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp