BEOORDELINGEN

Wij van Voetbal Retour gaan altijd voor legendarische service en we doen ons uiterste best om iedere klant een onvergetelijke (voetbal)ervaring aan te bieden. Om onze dienstverlening ├ęcht legendarisch te maken en deze continu te kunnen blijven verbeteren en om onze passie voor voetbal met zoveel mogelijk mensen te delen, is de mening van onze klanten van onschatbare waarde voor ons. Achter elke review gaat immers een unieke ervaring schuil. 

Wij staan open voor alle vormen van (eerlijke) feedback en zien dit als een kans om iets te leren en onze diensten en service nog beter af te stemmen op de wensen en eisen van onze zeer gewaardeerde klanten. Een mooier cadeau kun je ons niet geven! Op deze pagina bieden we je graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden om de beoordelingen over onze diensten en service en de (reis)ervaringen van al onze klanten te kunnen lezen en in te sturen. Alle beoordelingen en reacties worden aandachtig door ons gelezen en we zullen hier zeker ook op reageren, of je review / beoordeling nu goed of slecht is.

LEES ONZE REVIEWS EN BEOORDEEL ONS op kiyoh


JE KUNT ONS OOK BEOORDELEN OP FACEBOOK EN/of GOOGLE


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Sinds de lancering van onze nieuwe website en toetreding tot het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zijn wij een samenwerking aangegaan met KiyOh.

In de afgelopen 10 jaren dat wij actief zijn hebben wij de vele beoordelingen en (reis)ervaringen op onze oude website verzameld in een Gastenboek

Helaas kunnen wij al deze beoordelingen niet op KiyOh delen, waardoor wij hier op deze pagina een selectie van deze beoordelingen zullen plaatsen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.  

Voetbal Retour
Westhoven 7
6042 NV  ROERMOND

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

(tussen 12:30 en 13:00 uur hebben wij lunchpauze)

T: 0475 - 33 10 39
E: info@voetbalretour.nl