BEOORDELINGEN

Wij van Voetbal Retour gaan altijd voor legendarische service en we doen ons uiterste best om iedere klant een onvergetelijke (voetbal)ervaring aan te bieden. Om onze dienstverlening ├ęcht legendarisch te maken en deze continu te kunnen blijven verbeteren en om onze passie voor voetbal met zoveel mogelijk mensen te delen, is de mening van onze klanten van onschatbare waarde voor ons. Achter elke review gaat immers een unieke ervaring schuil. 

Wij staan open voor alle vormen van (eerlijke) feedback en zien dit als een kans om iets te leren en onze diensten en service nog beter af te stemmen op de wensen en eisen van onze zeer gewaardeerde klanten. Een mooier cadeau kun je ons niet geven! Op deze pagina bieden we je graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden om de beoordelingen over onze diensten en service en de (reis)ervaringen van al onze klanten te kunnen lezen en in te sturen. Alle beoordelingen en reacties worden aandachtig door ons gelezen en we zullen hier zeker ook op reageren, of je review / beoordeling nu goed of slecht is.

LEES ONZE REVIEWS EN BEOORDEEL ONS OP KIYOH


JE KUNT ONS OOK BEOORDELEN OP FACEBOOK EN/OF GOOGLE


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Sinds de lancering van onze nieuwe website en toetreding tot het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zijn wij een samenwerking aangegaan met KiyOh.

In de afgelopen 14 jaren dat wij actief zijn hebben wij de vele beoordelingen en (reis)ervaringen op onze oude website verzameld in een Gastenboek

Helaas kunnen wij al deze beoordelingen niet op KiyOh delen, waardoor wij hier op deze pagina een selectie van deze beoordelingen zullen plaatsen.

Op deze manier hopen wij jou een goed beeld te geven van de vele positieve beoordelingen die wij in de voorbije jaren van onze klanten hebben ontvangen.


Celtic FC - Rangers FC

Wij hebben genoten in Schotland, the Old Firm bezoeken kan ik elke voetballiefhebber aanbevelen, fantastisch om mee te maken. Het hotel was ook goed, de verzorging was prima, en de mensen zijn zeer gastvrij en altijd bereid om te helpen en of te adviseren. Ook de informatie die wij van jullie hebben gekregen, was goed en duidelijk, en heeft ons goed geholpen om het verblijf in Glasgow aangenaam te maken. Al met al een tevreden klant dus en complimenten voor jullie, daarvoor onze hartelijke dank.

- Fred Winkel -

FC Barcelona - Betis Sevilla

Een zeer goed weekend gehad en alles was goed geregeld en goed voor elkaar. Hotel was op loopafstand van het stadion ca. 5 minuten lopen, het ontbijt was inbegrepen en was ook goed te doen keus genoeg. Tevens was gebruik van de minibar gratis en wifi op de kamer ook. De combinatie van deze reis en hotel was ideaal, zou het een volgende keer zeker weer zo doen. Had gevraagd om kaartjes voor de 1e ring, dezen waren top (1e ring 3e rij bij de middellijn) we konden dan ook alles van zeer dichtbij meemaken. 

Het bleek dat op de wedstrijd dag de stadiontour niet werd gehouden (dit wist ik niet anders waren we de dag ervoor heen gegaan) maar we hebben wel een gedeelte van de tour kunnen doen dit was ook al een belevenis op zich. 

Mijn dochter en ik hebben al met al een prima weekend gehad een echte aanrader.

- Edward Rahn -

Liverpool FC - Swansea City

Reis was prima verlopen. vlucht, hotel en tickets waren super. de reis was een kado voor mijn zoon en hij heeft de tijd van zijn leven gehad. de papieren keurig op tijd binnen en zelfs de tickets voor de wedstrijd hadden we al een week voor vertrek in huis. plaatsen in het stadion waren goed, we hebben van de wedstrijd genoten en het was allemaal goed te doen met de pasjes. het liner hotel was ook goed bevallen, goed ontbijt en mooie kamer met een goede douche. we hebben verder geen verbeterpunten waarmee we jullie kunnen helpen, ga zo door zou ik zeggen en wellicht tot een volgende keer.

- Karen Bussemakers -


Real Madrid - Osasuna

Wij kunnen kort en krachtig zijn, het was GEWELDIG!

2e keer met Voetbal Retour naar Real Madrid, waar wij de eerste keer dachten dat het toeval was dat wij zulke mooie plaatsen in het stadion hadden, was het bij onze 2e reis naar Real Madrid wederom top, kortom dit is geen toeval meer, geweldig geregeld!

Het Novotel hotel is een geweldig goed hotel, op 200m van de Metro, en achter het hotel inderdaad een schitterend park. De info die wij mee kregen klopte ook perfect (op de via whatsapp gemelde Barajas metro na dan, station Campo de las Naciones ligt super dichtbij het Novotel hotel).

Twee keer heeft Voetbal Retour onze stoutste dromen overtroffen, ik kan Voetbal Retour van harte aanbevelen aan mensen die een geweldige goed geregelde voetbal wedstrijd/reis op hun verlanglijstje hebben staan. Kortom, ga vooral zo door, onze reis was helemaal super!

- Ron Zuiderwijk -

Manchester City - Leicester City

Net terug van onze trip naar Manchester. We waren vooraf wat argwanend om gebruik te maken van een bedrijf welke we nog niet kenden. Achteraf bleek dit totaal niet nodig want alles verliep volgens afspraak. Er werd altijd snel op vragen geantwoord en afspraken werden gewoon nagekomen zoals het hoort. De tickets en reispapieren ontvingen we conform afspraak 7 dagen voor vertrek en dit was allemaal erg duidelijk. Vlucht, hotel en tickets waren gewoon goed en dat mag best vermeld worden. Geen vertraging gehad met de vlucht en we konden het hotel makkelijk vinden, ook wel door de toelichting die jullie erbij geven. 

De wedstrijd zelf was natuurlijk het hoogtepunt van deze reis. De zitplaatsen waren super en we zagen een mooie overwinning van city. Manchester zelf is niet echt een stad met veel dingen om te bezichtigen. toch vonden we het een leuke stad en hebben we ook het stadion van man united bekeken. ook een super stadion. bedankt voor jullie goede service en wellicht tot volgend seizoen.

- Gerrit van Langen -

Real Madrid - Granada

Wij zijn 4 en 5 april naar Madrid geweest voor de wedstrijd Real Madrid - Granada via Voetbal Retour.nl. Samengevat: EEN GEWELDIGE ERVARING!!! Het hotel en de tickets waren perfect geregeld door Voetbal Retour. De communicatie vooraf over een paar kleine vraagjes van mij werd zeer correct en snel beantwoord en alles was dus ook goed geregeld. We hadden getwijfeld over voor welke rang we kaartjes zouden kopen. Uiteindelijk hebben we toch voor rang1 gekozen. Achteraf ben ik daar erg blij om. We hadden perfecte plaatsen en zaten kort bij het veld in de onderste ring. Het stadion is zo groot en hoog dat het zicht in rang 4 toch wat minder is. De zaterdag zijn we naar het stadion gegaan en hebben we de tour gedaan door het stadion / kleedlokalen / reservebank / coach vak op het veld / museum etc. etc. Je mag daar echt overal komen, dat is een echte aanrader. Op zondag was de grote dag van de wedstrijd Real Madrid - Granada. Het zonnetje scheen lekker (25 graden) en we waren de gelukkige om getuige te zijn van de sensationele 9-1 overwinning van Real Madrid. Ronaldo scoorde 5 keer! Alle topsplers deden mee. Het was echt een super ervaring die mijn zoon en ik nooit meer zullen vergeten. Het vervoer in Madrid gaat perfect met de Metro, daar waren we ook zeer tevreden over. Ik kan Voetbal Retour echt aanbevelen aan iedereen.

- Frank van Hoof -