GROEPEN

Een buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken is ook voor (grotere) groepen een erg leuke en geschikte activiteit. 

De unieke en gemoedelijke sfeer in de buitenlandse voetbalstadions en het topvoetbal dat over de grens wordt gespeeld staan garant voor een onvergetelijk dagje uit of weekendje weg, de combinatie van een stedentrip en voetbal is echt ideaal! Ben je als bedrijf (incentive), personeelsvereniging, sportvereniging, voetbalelftal, familie of gewoon met een groep vrienden op zoek naar een gezellige en leuke voetbal gerelateerde activiteit, dan zal een geheel verzorgde voetbalreis van Voetbal Retour zonder enige twijfel een zeer geschikte en onvergetelijke optie voor jullie groep zijn. Informeer zeker naar de mogelijkheden!

Speciaal voor groepen vanaf 9 personen bieden wij geheel verzorgde één- en meerdaagse voetbalreizen tegen scherpe prijzen naar voetbalwedstrijden in o.a. Duitsland, Engeland, Spanje en Italië aan. Naast het bezoek aan de voetbalwedstrijd en eventuele overnachting(en) in de betreffende speelstad, kan het reisarrangement ook bestaan uit vluchten, transfers, restaurantreserveringen, (stadion)rondleidingen, excursies, reisbegeleiding of het reserveren van een locatie voor een vergadering, seminar of productpresentatie. Al onze reizen zijn geheel naar eigen wens en op maat samen te stellen en wij bespreken graag vrijblijvend met jou de vele mogelijkheden.

Indien je interesse in een groepsreis naar een buitenlandse voetbalwedstrijd hebt kun je vrijblijvend via ons contactformulier, e-mail, chat of per telefoon via 0475 - 33 10 39 contact met ons opnemen. Helaas kunnen groepen van meer dan 8 personen hun voetbalreis namelijk niet online via de website van Voetbal Retour al samenstellen en boeken. Onze online boekingsmodule is hier niet op ingericht omdat de partijen waar wij mee samenwerken op het gebied van hotels en vluchten hun boekingssysteem alleen op kleinere groepen (< 8 personen) hebben ingericht. Dit neemt niet weg dat wij ook voor grotere groepen (vanaf 9 personen) geheel verzorgde voetbalreizen op maat kunnen aanbieden.

Enkele mogelijkheden

 • Eendaagse voetbalreis per luxe touringcar naar een buitenlandse voetbalwedstrijd;
 • Meerdaagse voetbalreis, incl. verblijf in de betreffende speelstad, per luxe touringcar of vliegtuig naar een wedstrijd in het buitenland;
 • Toegang tot een VIP-ruimte in een buitenlands voetbalstadion voorafgaand en/of na een wedstrijd (incl. diner en drank), eventueel ook mogelijk op niet-wedstrijddagen;
 • Voetbalgerelateerde locaties voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, personeelsuitje, vergadering, meeting, presentatie, bedrijfslunch of borrel;
 • Stadionrondleidingen (eventueel incl. lunch of diner);
 • Trainingskampen in binnen- en buitenland

Busreizen

Voor (grotere) groepen bieden wij de mogelijkheid aan om een eendaagse voetbalreis per luxe touringcar naar een voetbalwedstrijd in bijvoorbeeld de Duitse Bundesliga te boeken. Dit is hét ideale uitje voor een groep vrienden, vrijgezellenfeest, als activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of (jaarlijkse) uitstapje van je café of voetbalelftal. 

Vele honderden tevreden klanten gingen je in de voorbije jaren al voor en boekten een geheel verzorgde voetbalbusreis naar een voetbalwedstrijd in voornamelijk de Duitse voetbalcompetitie. De clubs uit het grensgebied met Nederland (Rührgebied) zijn goed op 1 dag te bereizen en al jaren een ideale bestemming voor een onvergetelijke voetbaltrip. Doordat het bij een voetbalbusreis veelal om een ééndaagse reis gaat zijn deze groepsreizen erg betaalbaar en het leuke is dat je als groep zijnde (vanaf ca. 30 personen) vrij bent om zelf je opstaplocatie(s) en dagindeling te bepalen.

Naast het vervoer per luxe touringcar vanaf de opstapplaats(en) naar het betreffende voetbalstadion (retour) bestaat standaard het reisarrangement uit het toegangsbewijs voor de wedstrijd en de parkeerkosten van de bus bij het stadion. Reisbegeleiding vanuit Voetbal Retour, verkoop van eten en/of drank in de bus, informatiepakket, welkomstdrankje, eventuele extra opstapplaatsen (op de route), restaurantreservering of andere activiteiten ter plaatse zijn bespreekbaar. Iedere voetbalbusreis kunnen wij geheel op maat voor je samenstellen en wij bespreken graag met jou al je wensen.

Enkele te bezoeken clubs in de Duitse Bundesliga:

 • Borussia Dortmund;
 • Borussia Mönchengladbach;
 • FC Schalke 04;
 • VfL Bochum;
 • Bayer Leverkusen;
 • 1. FC Köln;
 • HSV Hamburg;
 • Werder Bremen;
 • VfL Wolfsburg


Prijzen vanaf € 65,- p.p.

(o.b.v. een deelnemersaantal van minimaal 50 personen)