STEUN JE CLUB!

Wij van Voetbal Retour zijn helemaal voetbalgek en week in week uit zijn wij overal langs de velden te vinden! 

Of het nu een wedstrijd is in een groot modern voetbalstadion in het miljoenenbal van de Champions League of een wedstrijd op een vroege zondagochtend op een drassig veld in de kelderklasse van het amateurvoetbal, wij zijn erbij.. want overal vind je weer een ander soort voetbalcultuur en wij zijn daar gek op! De unieke voetbalhumor in de kleedkamer en de 3e helft in de kantine, wij houden van de charme van alle facetten van het amateurvoetbal. Samen plezier maken en voetballen met je vrienden, de passie en wil om te winnen, voor elkaar door het vuur gaan en samen onvergetelijke herinneringen creëren. En voor dat laatste ben je bij ons aan het juiste adres!

Hebben jullie het in je team tijdens de 3e helft al eens gehad over het plannen van een leuk voetbaltripje? Een bezoek aan een buitenlandse voetbalwedstrijd is hét ideale teamuitje! In de voorbije jaren hebben wij al voor vele voetbalelftallen een onvergetelijke voetbalreis mogen organiseren. Onze een- en meerdaagse (groeps)reizen zijn ook nog eens betaalbaar en een onvergetelijke ervaring is 100% gegarandeerd!

Wij dragen het amateurvoetbal een warm hart toe en staan dan ook altijd open voor sponsoring van jouw club. Ons doel hierin is om altijd naar een win-win situatie voor iedereen te zoeken. Ben jij actief bij een levendige voetbalvereniging die zelf ook op zoek is naar meer dan alleen een sponsor van een reclamebord, dan ben bij ons aan het juiste adres en bespreken we graag met jouw club de (sponsor)mogelijkheden. 

Zelf hebben we ook een leuke actie bedacht waarmee je samen met ons de clubkas van jouw vereniging kunt spekken! 

Meer weten over deze actie? Lees hieronder dan snel verder.

Spek de clubkas, samen met ons!

HOE WERKT DE STEUN-JE-CLUB ACTIE?

Jouw (voetbal)vereniging kan geld verdienen met iedere voetbalreis die via jouw club bij Voetbal Retour wordt geboekt. 

En niet alleen jouw voetbalclub kan geld verdienen, ook jij kan geld besparen als je via jouw club een voetbalreis bij ons boekt. 

Indien jouw club deelneemt aan onze Steun-je-Club actie dan maken wij een unieke kortingscode voor jouw club aan die ze met jou als lid kunnen delen. Met deze kortingscode ontvang jij als je via onze website een boeking maakt maar liefst € 25,- korting op al onze voetbalreizen! Daarnaast zal jouw club eenzelfde beloning van € 25,- per boeking ontvangen als je de kortingscode van jouw club tijdens je boeking verzilverd.

Hoe meer zichtbaarheid jouw club aan deze actie geeft des te beter de opbrengst voor jouw vereniging zal gaan zijn. Deze actie zou gepromoot kunnen worden via een poster in de kantine van jouw vereniging en/of een flyer die wordt uitgedeeld aan alle leden. Natuurlijk kan deze actie ook via de socials, clubwebsite of middels een mailing / nieuwsbrief aan alle leden onder de aandacht gebracht worden. In samenspraak kunnen we voor promotiemateriaal (banners, flyers etc) en andere content zorgen om de actie onder de aandacht te brengen bij alle leden. 

Heeft jouw club interesse in deze actie? 

Laat dan iemand van het bestuur of sponsorcommissie contact met ons opnemen via sponsoring@voetbalretour.nl.

Of klik op onderstaande button.

PSST... KEN JIJ ONZE VOETBALBUSREIZEN AL?

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare activiteit voor een teamuitje met jouw voetbalelftal of wellicht zelfs met de hele vereniging?

De voetbalbusreizen die wij speciaal voor groepen aanbieden naar wedstrijden in de Duitse Bundesliga zijn hiervoor een heel erg leuke optie.

Wij garanderen je dat je met een onvergetelijke ervaring thuiskomt. Hier ga je het met je team tijdens de 3e helft zeker nog lang over hebben!

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp