GGTO Garantiefonds (reisgelden)

Voetbal Retour is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor de Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder deelnemernummer 1614.

Hierdoor bieden we jou volledige financiële bescherming over je (vooruit)betaalde reissom met de GGTO-garantie. Het Garantiefonds GGTO is vergelijkbaar met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een pakketreisovereenkomst afsluiten.

De GGTO-garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt aan de reiziger indien de aangesloten organisator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO dat de terugreis van de reiziger uitgevoerd zal worden, indien en voor zover de pakketreisovereenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds bereikt is, indien de organisator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Een aangesloten organisatie is verplicht voor iedere reiziger € 7,50 bijdrage aan het Garantiefonds GGTO in rekening te brengen. Dit bedrag geldt dus per persoon en niet per boeking. Per € 7,50 klantenbijdrage geldt een maximale dekking van € 12.500 per reiziger per schadegeval. Alle details over hetgeen vergoed wordt kun je vinden in de Garantieregeling van het Garantiefonds GGTO. 

Meer informatie over dit garantiefonds en alle aangesloten touroperators kun je vinden op de website van Stichting GGTO.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Voetbal Retour

Westhoven 7
6042 NV  ROERMOND

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

(tussen 12:30 en 13:00 uur hebben wij lunchpauze)

T: 0475 - 33 10 39
E: info@voetbalretour.nl