BOEKINGSPROCEDURE

Het samenstellen en boeken van een voetbalreis is via de website van Voetbal Retour heel eenvoudig en snel mogelijk.

Op onze website werken wij met live beschikbaarheid van voetbaltickets, hotels en vluchten waardoor je geen tijd meer kwijt bent aan het aanvragen van een offerte voor jouw voetbalreis. 

Per wedstrijd zie je direct alle mogelijkheden en actuele prijzen weergegeven staan en je kunt deze reisonderdelen direct vastleggen. Via onze boekingsmodule kun je op jouw eigen tempo alles zelf op je gemak uitzoeken en jouw voetbalreis geheel naar wens en op maat samenstellen. Hiervoor dien je enkele eenvoudige stappen op onze website te doorlopen waarin je jouw reis kunt samenstellen, boeken en betalen.

HOE HET WERKT

Stap 1: Kies je wedstrijd

Stap 2: Kies je tickets

Stap 3: Kies je hotel

Stap 4: Kies je vlucht

Stap 5: Vul de gegevens van alle reizigers in

Stap 6: Kies je extra's

Stap 7: Betalen van je voetbalreis

Stap 1: Kies je wedstrijd en categorie tickets

Je begint het samenstellen en boeken van je voetbalreis met het zoeken van de wedstrijd die je wilt gaan bezoeken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt op onze website zoeken op wedstrijd, club, competitie of land. 

Uitleg: 

Op de startpagina van onze website tik je in de zoekbalk bijvoorbeeld de naam Barcelona in. Je komt dan op de clubpagina van voetbalclub FC Barcelona terecht waarna je jouw wedstrijd in het overzicht eenvoudig kunt vinden. Eventueel kun je om het zoekproces te versnellen nog filteren op prijsklasse, maand, tegenstander, soort vervoer of competitie. 

Op de clubpagina vindt je tevens andere relevante informatie over de betreffende club, het stadion, de stad en handige praktische informatie. Zodra je de wedstrijd die je wilt gaan bezoeken hebt gevonden en alle mogelijkheden ten aanzien van deze voetbalreis vrijblijvend wilt gaan bekijken klik je op de groene button Stel samen. Je komt dan in het boekingstraject van onze website terecht waarin je alle beschikbare opties van wedstrijdtickets, hotels en vluchten kunt vinden.

Nadat je de wedstrijd die je wilt gaan bezoeken hebt geselecteerd geef je in de boekingsmodule aan op welke reisdata je wenst te reizen, met hoeveel personen je op voetbalreis wilt gaan en het aantal kamers dat je wenst. Onze website zal aan de hand van deze informatie de live beschikbaarheid en prijzen van wedstrijdtickets, hotels en vluchten (optioneel) voor je ophalen, waarna je de categorie wedstrijdtickets die je wenst kunt kiezen.

Stap 2: Kies je hotel

Nu je een keuze voor een categorie wedstrijdtickets hebt gemaakt zie je, nadat je op de groene button Kies je hotel hebt geklikt, de verschillende beschikbare hotels in jouw reisperiode in de betreffende speelstad weergegeven staan. Je kunt hier een keuze maken of je tijdens je verblijf het ontbijt inclusief of exclusief wenst en eventueel filteren op hotelclassificatie en ligging / afstand van het hotel ten opzichte van het centrum van de stad of het voetbalstadion. Deze afstanden en ligging zie je ook weergegeven staan in het overzicht en op de weergegeven plattegrond.

In het overzicht van de beschikbare hotels en in de vanafprijs die je op onze website weergegeven ziet staan gaan we uit van de goedkoopste verblijfsoptie in de betreffende reisperiode. Je kunt er uiteraard voor kiezen om in een ander hotel te verblijven dat beter aansluit bij jouw wensen. Eventuele meerprijzen ten aanzien van de standaard verblijfsoptie die is inbegrepen in het reisarrangement zie je weergegeven staan achter de verschillende hotelopties. Bij de beschikbare hotels kun je ook nog meer informatie en foto’s vinden over het betreffende hotel.

Stap 3: Kies je vlucht (optioneel)

Indien je een vlucht via Voetbal Retour wenst bij te boeken en deze ook wilt opnemen in je reisarrangement dan kun je in de 3e stap van onze boekingsmodule alle beschikbare vluchten en actuele vluchtprijzen naar jouw bestemming live ophalen, bekijken en boeken. De beschikbare vluchten die wij je tonen op onze website zijn afgestemd op het (actuele) aanvangstijdstip en speeldatum van de te bezoeken wedstrijd waardoor de getoonde vluchten dus zullen aansluiten op je wedstrijdbezoek. 

Stap 4: Vul de gegevens van alle reizigers in

Nu je jouw voetbalreis geheel op maat en naar wens hebt samengesteld dien je de gegevens van de hoofdboeker en overige reizigers in te voeren. Zorg er dus voor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt op het moment dat je wilt gaan boeken, dit omdat de prijzen en beschikbaarheid van wedstrijdtickets, hotels en vluchten kunnen wijzigen als je op een later moment pas de verschillende gegevens invoert en de boeking uitvoert. Belangrijk is het dat je exact de gegevens zoals die op het paspoort / ID-bewijs van alle reizigers staan weergegeven invult en deze direct goed controleert.

Stap 5: Kies je extra's

In de laatste stap van de boekingsmodule kun je er nog voor kiezen om als onderdeel van jouw voetbalreis eventueel nog enkele extra’s bij te boeken.

Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je een reis- en/of annuleringsverzekering, via onze partner A.S.R. Verzekeringen, wenst af te sluiten of, indien mogelijk en afhankelijk van de te bezoeken voetbalclub, een stadion- en museumtour wenst bij te boeken. In de toekomst kun je zelfs een huurauto, taxi of tickets voor culturele events hier bijboeken. 

Stap 6: Betalen van je voetbalreis

Nadat je alle gegevens van je voetbalreis en de (persoons)gegevens van de reizigers zorgvuldig hebt ingevuld en nog eens gecontroleerd hebt en bevestigd hebt dat deze zonder fouten zijn ingevoerd kun je de diverse reisonderdelen van jouw voetbalreis definitief gaan boeken. Je dient je wel nog even akkoord te verklaren met de op jouw boeking van toepassing zijnde Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg en onze aanvullende Reisvoorwaarden voor pakketreizen waarna je verder kunt gaan naar het definitief boeken en betalen van je voetbalreis.

Houd er a.u.b. rekening mee dat op het moment dat je de boeking definitief bevestigd en naar de betaalpagina gaat er een nieuwe controle zal plaatsvinden van de actuele beschikbaarheid en prijzen van de verschillende door jou gekozen reisonderdelen waarna deze, indien hier geen tussentijdse (prijs)fluctuaties in hebben plaatsgevonden, direct voor je worden geboekt. Een boeking is na betaling dus bindend en het herroepingsrecht is niet van toepassing op alle diensten van Voetbal Retour. Diensten betreffende logies, vervoer of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Voor de betaling van jouw boeking zul je worden doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van onze payment provider Mollie. Je betaalt de boeking via de door jou geselecteerde betaalwijze, waarbij je kunt kiezen uit iDEAL, Creditcard (Mastercard of Visa), Bancontact of PayPal.

Boek je een reis die op het moment van boeken pas over meer dan 6 weken gaat plaatsvinden dan hoef je slechts 50% van de totale reissom aan te betalen. Boek je binnen 6 weken voor vertrek dan betaal je de volledige reissom in één keer. Na ontvangst van de boeking en (aan)betaling ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van je boeking met een overzicht van alle gekozen reisonderdelen en een e-mail met de factuur en bevestiging van de goede ontvangst van je (aan)betaling. 

Ongeveer 7 dagen voor vertrek ontvang je jouw complete reisbescheiden.

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp