BOEKINGSPROCEDURE

Het samenstellen en boeken van een voetbalreis is via de website van Voetbal Retour heel eenvoudig en snel mogelijk. 

Op onze website werken wij met live beschikbaarheid van voetbaltickets, hotels en vluchten waardoor je geen tijd meer kwijt bent aan het aanvragen van een offerte voor jouw voetbalreis. Per wedstrijd zie je direct alle mogelijkheden en actuele prijzen weergegeven staan en je kunt deze reisonderdelen direct vastleggen. Via onze boekingsmodule kun je op jouw eigen tempo alles zelf op je gemak uitzoeken en jouw voetbalreis geheel naar wens en op maat samenstellen. Hiervoor dien je enkele eenvoudige stappen op onze website te doorlopen waarin je jouw reis kunt samenstellen, boeken en betalen.

Hieronder leggen wij je per stap uit hoe je het boekingsproces op onze website kunt doorlopen.

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk, neem dan zeker even contact met ons op.

STAP 1: KIES JE WEDSTRIJD

Je hebt je voorgenomen dat je graag (weer) op voetbalreis wil gaan. Bij Voetbal Retour begint het boeken van je ultieme voetbalreis met het zoeken naar de wedstrijd die je wilt gaan bezoeken. Dit kun je bij ons op verschillende manieren doen. Op de startpagina van onze website kun je via het menu bovenaan de website of via de zoekbalk jouw zoektocht starten.

Via het menu kun je zoeken op wedstrijden, clubs, competities of landen. Ook via de zoekbalk op de startpagina van onze website kun je zoeken op de club, competitie of wedstrijd die je wilt gaan bezoeken. Typ je in de zoekbalk bijvoorbeeld de tekst Barcelona in, dan kom je op de clubpagina van voetbalclub FC Barcelona terecht waarna je alle wedstrijden in een duidelijk overzicht zult vinden. Via de wedstrijden-pagina kun je eventueel nog filteren op prijsklasse, maand, tegenstander of competitie. Ben je, eventueel via de clubs-pagina, bij een specifieke club uitgekomen dan vindt je hier tevens verdere relevante informatie over de betreffende club, het stadion, de stad en handige praktische informatie.

Zodra je de ultieme wedstrijd die je wilt gaan bezoeken hebt gevonden en alle mogelijkheden ten aanzien van deze voetbalreis wilt gaan bekijken klik je bij de wedstrijd op de gele Stel samen button. Je komt dan in het boekingsproces van onze website terecht waarin je vrijblijvend alle beschikbare opties van wedstrijdtickets, hotels en optioneel vluchten voor deze voetbalreis kunt vinden. Hier geef je vervolgens aan op welke reisdata je wilt reizen, met hoeveel personen je op voetbalreis wilt gaan en het aantal kamers waarin je wenst te verblijven.

Vervolgens klik je op de groene button Kies jouw tickets en onze website zal aan de hand van de door jouw opgegeven voorkeuren de actuele beschikbaarheid en (live) prijzen van wedstrijdtickets, hotels en vluchten (optioneel) voor je gaan ophalen, waarna je verder kunt gaan in het boekingsproces en in Stap 2 de categorie wedstrijdtickets kunt gaan selecteren.

STAP 2: KIES JE TICKETS

Nu je in de vorige stap je voorkeuren ten aanzien van jouw voetbalreis hebt bevestigd en op de button Kies jouw tickets hebt geklikt kom je in de sectie Jouw wedstrijdtickets uit. In dit gedeelte van het boekingsproces zie je alle beschikbare categorie wedstrijdtickets weergegeven staan en kun je jouw plek in het stadion kiezen. Op de stadionplattegrond kun je een indicatie zien van waar je zitplaatsen (ongeveer) gesitueerd zullen zijn. Staat er bij de categorie wedstrijdtickets een i-symbool weergegeven dan kun je hier op klikken en kun je meer informatie over de betreffende ticketcategorie lezen.

Om vervolgens weer verder te gaan in het boekingsproces klik je op de groene button Kies jouw hotel, waarna je in de volgende stap van het boekingsproces een overzicht kunt zien van alle hotels waar je kunt gaan verblijven.

STAP 3: KIES JE HOTEL

In deze stap van het boekingsproces kun je een keuze gaan maken uit de hotels die wij speciaal voor je hebben geselecteerd en die beschikbaar zijn in jouw reisperiode in de betreffende speelstad. Je selecteert een hotel door op de gele button Selecteer dit hotel te klikken, waarna de actuele beschikbaarheid in dit hotel nogmaals live wordt gecontroleerd. Vervolgens kun je bij Jouw kamer(s) je keuze ten aanzien van het aantal personen in een kamer, type verzorging en het kamertype maken.

Maak je hier een afwijkende keuze dan dien je op de groene button Kamerselectie opslaan te klikken en een melding zult ontvangen of het wel / niet gelukt is je kamerselectie op te slaan. Vervolgens kun je doorgaan in het boekingsproces.

Let op! In het overzicht van de beschikbare hotels en in de vanafprijs die je op onze website ziet staan gaan we uit van de goedkoopste verblijfsoptie in de betreffende reisperiode. Je kunt er uiteraard voor kiezen om in een ander hotel te verblijven dat beter aansluit bij jouw wensen. Eventuele meerprijzen die van toepassing zijn ten aanzien van de standaard verblijfsoptie die is inbegrepen in het arrangement zie je weergegeven staan achter de verschillende hotelopties. 

Bij de beschikbare hotels kun je ook nog meer informatie en foto’s vinden over het betreffende hotel. Hiervoor klik je bij een hotel op de blauwe tekst Hotel informatie bij het i-symbool.

STAP 4: KIES JE VLUCHT

Tegenwoordig bieden wij niet meer (standaard) bij iedere voetbalreis de mogelijkheid tot het boeken van een vlucht aan. Het boeken van een vlucht is dus optioneel bij Voetbal RetourIndien het mogelijk is om voor jouw voetbalreis een vlucht bij te boeken dan zul je na het kiezen van je hotel en kamer(type) in deze stap van het boekingsproces een zwarte button met de tekst Vlucht bijboeken weergegeven zien staan. Klik je op deze button dan kun je van alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland de beschikbare vluchten en actuele vluchtprijzen naar jouw bestemming live ophalen, bekijken en boeken. 

Let op! De beschikbare vluchten die wij op onze website tonen zijn afgestemd op het (actuele) aanvangstijdstip en speeldatum van de te bezoeken wedstrijd waardoor de getoonde vluchten dus altijd goed zullen aansluiten op je wedstrijdbezoek. Het kan hierdoor voorkomen dat je niet alle vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen kunt vinden op onze website.

STAP 5: VUL DE GEGEVENS IN

Nu je jouw voetbalreis geheel op maat en naar wens hebt samengesteld en op de groene button Vul reizigersgegevens in hebt geklikt dien je de gegevens van de hoofdboeker en alle overige reizigers in te voeren. Zorg er dus voor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt op het moment dat je jouw voetbalreis wilt gaan boeken, dit omdat de prijzen en beschikbaarheid van wedstrijdtickets, hotels en vluchten kunnen wijzigen als je op een later moment pas de verschillende gegevens kunt invoeren en de boeking uitvoert. Belangrijk is het dat je exact de gegevens zoals die op het paspoort / ID-bewijs van alle reizigers staan weergegeven invult en deze direct goed controleert.

STAP 6: KIES JE EXTRA'S

Nadat je alle gegevens ingevuld en zorgvuldig gecontroleerd hebt klik je op de groene button Overzicht & betalen. Je komt nu op een pagina terecht waar we je nog eens een duidelijk overzicht geven van al je gemaakte keuze's en ingevulde gegevens. Controleer deze pagina nog eens goed. Vervolgens kun je in deze stap van het boekingsproces er nog voor kiezen om eventueel enkele extra’s bij te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering, via onze partner A.S.R. Verzekeringen, toevoegen aan je reisarrangement. Ook zul je zien dat hier de (verplichte) klantenbijdrage aan het GGTO Garantiefonds staat weergegeven. Met Voetbal Retour kun je altijd zonder zorgen op reis!

STAP 7: BETALEN

Nu je alle gegevens van je reis en de (persoons)gegevens van alle reizigers nog eens goed hebt gecontroleerd en bevestigd hebt dat deze zonder fouten zijn ingevoerd kun je de diverse reisonderdelen van jouw voetbalreis definitief gaan boeken. 

Je dient je hiervoor wel nog even akkoord te verklaren met de op jouw boeking van toepassing zijnde Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg en onze aanvullende Reisvoorwaarden voor pakketreizen waarna je verder kunt gaan naar het definitief boeken en betalen van je voetbalreis. Om je boeking af te ronden en te betalen klik je op de button Afrekenen.

Houdt er a.u.b. rekening mee dat op het moment dat je de boeking definitief bevestigd en naar de betaalpagina gaat er een nieuwe controle zal plaatsvinden van de actuele beschikbaarheid en prijzen van de verschillende door jou gekozen reisonderdelen waarna deze, indien hier geen tussentijdse (prijs)fluctuaties in hebben plaatsgevonden, direct voor je worden geboekt. Een boeking is na betaling dus bindend en het herroepingsrecht is niet van toepassing op alle diensten van Voetbal Retour. Diensten betreffende logies, vervoer of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Voor de betaling van jouw boeking zul je worden doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van onze payment provider Mollie. Je betaalt de boeking via de door jou geselecteerde betaalwijze, waarbij je kunt kiezen uit iDEAL, Creditcard (Mastercard of Visa), Bancontact of PayPal. Heb je een kortingscode van ons ontvangen dan kun je die hier toepassen.

Boek je een reis die op het moment van boeken pas over meer dan 6 weken gaat plaatsvinden dan hoef je slechts 50% van de totale reissom aan te betalen. Boek je binnen 6 weken voor vertrek dan betaal je de volledige reissom in één keer. Na ontvangst van de boeking en (aan)betaling ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van je boeking met een overzicht van alle gekozen reisonderdelen en een e-mail met de factuur en bevestiging van de goede ontvangst van je (aan)betaling.

Ongeveer 7 dagen voor vertrek ontvang je de reisbescheiden.

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp