LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Bij Voetbal Retour zijn we van mening dat iedere voetballiefhebber niet te veel hoeft te betalen voor een voetbalreis. 

Dat geld kun je immers beter tijdens je voetbalreis aan iets leuks zoals een sjaal of voetbalshirt van je favoriete club besteden. Voetbal Retour biedt je daarom de mogelijkheid om op onze website een geheel verzorgde voetbalreis te boeken voor een zeer scherpe prijs. Wij vergelijken regelmatig onze prijzen met andere aanbieders en trachten al onze voetbalreizen voor de goedkoopste prijs aan te bieden, zonder natuurlijk in te leveren op onze kwaliteit, garanties en service. 

Wij bieden daarom al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten de Laagste Prijs Garantie aan, waarom immers meer betalen dan nodig is? Het werkt heel eenvoudig. Indien je bij een ander voetbalreisbureau jouw reis, tegen dezelfde condities en voorwaarden, voor een lagere prijs vindt dan krijg je van ons het verschil in prijs retour. Sterker nog, je ontvangt van ons er een EXTRA korting van € 20, in de vorm van een kortingscode die je kunt besteden op een (toekomstige) boeking bij ons, bovenop!

Om in aanmerking te komen voor de Laagste Prijs Garantie dien je uiteraard wel aan enkele voorwaarden te voldoen. 

Lees deze hieronder goed door voordat je ons per e-mail een aanvraag stuurt voor de Laagste Prijs Garantie.

VOORWAARDEN

  • De Laagste Prijs Garantie is alleen van toepassing op pakketreizen (losse tickets zijn uitgesloten!)
  • De reis bij het andere voetbalreisbureau dient identiek te zijn. Dit wil zeggen dat je via dezelfde luchthaven(s) vliegt, met dezelfde luchtvaartmaatschappij(en) en op dezelfde reisdata en tijdstippen. Het betreft daarnaast hetzelfde kamertype in hetzelfde hotel tegen dezelfde boekingsvoorwaarden en dezelfde categorie wedstrijdtickets.
  • De prijs van de reis die je elders hebt gevonden moet bij controle door ons nog steeds geldig / beschikbaar / boekbaar zijn. Speciale aanbiedingen of (persoonsgebonden) kortingen bij een andere aanbieder worden niet in aanmerking genomen en je dient ons een bewijs te sturen waarbij alle bijkomende kosten duidelijk vermeld staan.
  • De reis die je elders vindt, moet onder dezelfde garanties boekbaar zijn (de andere aanbieder dient dus ook aangesloten te zijn bij bijvoorbeeld de Stichting GGTO Garantiefonds of het vergelijkbare SGR Garantiefonds). De laagste prijsgarantie is niet van toepassing op het aanbod van buitenlandse aanbieders en alleen de eindgebruiker kan de Laagste Prijs Garantie aanvragen (andere voetbalreisaanbieders en wederverkopers zijn uitgesloten).
  • De Laagste Prijs Garantie is eenmalig toepasbaar per boeking, binnen 24 uur / 1 werkdag na je boeking.
  • Na goedkeuring van de Laagste Prijs Garantie, is het niet mogelijk om nog verdere kortingen te laten verwerken in je boeking.

Indien de betreffende reis en de gevonden prijs aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dien je binnen 24 uur / 1 werkdag nadat je de reis bij ons hebt geboekt ons per e-mail op de hoogte te stellen dat je aanspraak wilt maken op de Laagste Prijs Garantie. In je aanvraag voor de Laagste Prijs Garantie dien je ons een bewijs (gedateerde offerte, een print screen of link naar de aanbieding op de website van de andere aanbieder of een ander bewijsstuk) van het alternatieve aanbod te sturen zodat wij deze kunnen controleren. Het alternatieve aanbod en de prijs van de reis die je elders hebt gevonden moet bij controle door ons nog beschikbaar zijn. 

Wij zullen een aanvraag voor de Laagste Prijs Garantie altijd binnen 24 uur / 1 werkdag behandelen.

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp