ONZE BLOGS

Wij vinden het leuk om over voetbal te vertellen en onze kennis en ervaringen met jou te delen. 

Dat doen we omdat wij onze passie voor voetbal met zoveel mogelijk mensen willen delen. Leer ons kennen via onze (maandelijkse) blogs over uiteenlopende onderwerpen en laat je door ons informeren, inspireren en enthousiasmeren en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends en tips. 


Blog 1

  • "Es gibt nur eine Borussia"


Tip! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de mooiste voetbal(reis)ervaringen van onze klanten, nuttige (reis)informatie, tips en speciale acties en kortingen.

VOETBAL = PASSIE! 

Onze passie voor voetbal willen we met iedereen delen; jong, oud, man, vrouw.

Voetbal is er voor ons allemaal. De mix van verbroedering, plezier en vreugde die een (buitenlandse) voetbalwedstrijd bij mensen losmaakt, is uniek en onvergetelijk. Voetbal Retour maakt van de belangrijkste bijzaak in het leven haar hoofdzaak. Wij willen onze passie en kennis graag met iedereen delen om op die manier zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke voetbal-ervaring te bieden.

In het enthousiaste team van Sociaal Kapitaal hebben we een (social-media) partner gevonden die samen met ons de passie voor voetbal wil verspreiden. Via onze social-media kanalen, Facebook en Instagram, maar ook via het schrijven van Blogs en Nieuwsbrieven willen wij binding met onze klanten creĆ«ren en hen helpen bij het verwezenlijken van hun, vaak lang gekoesterde, voetbaldroom. 

Volg ons op Social Media, lees onze Blogs en schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de mooiste voetbalervaringen van onze klanten, nuttige (reis)informatie, tips en speciale acties en kortingen.

VOLG JE ONS AL?