VERZEKERINGEN

Wij raden het al onze klanten aan om minimaal een (kortlopende) reisverzekering af te sluiten als je op voetbalreis gaat.

Zo ben je goed verzekerd als er onverhoopt dingen zouden misgaan tijdens je reis. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en de kosten bij onvoorziene omstandigheden kunnen al snel behoorlijk oplopen. Een reisverzekering is niet verplicht, maar wel zinvol. De kortlopende reisverzekering met Optimaal dekking die wij je via A.S.R. kunnen aanbieden voor slechts € 2,65 p.p. per dag is een uitstekende optie als je een uitgebreide reisverzekering met een compleet pakket zoekt; bagage, geneeskundige kosten, geld en rechtsbijstand zijn naast personenhulp ook standaard allemaal meeverzekerd. 

Naast een (kortlopende) reisverzekering raden wij je een (kortlopende) annuleringsverzekering ook zeker aan. Zo ben je verzekerd als een reis niet doorgaat of voortijdig afgebroken moet worden door onvoorziene omstandigheden. De annuleringsverzekering die wij je via A.S.R. kunnen aanbieden kent twee soorten dekkingen, de basis-verzekering (á 5,5% van de reissom) die voor verschillende "standaard" redenen dekking biedt en een allrisk-verzekering (á 7% van de reissom) waarmee je voor elke (persoonlijke) annuleringsreden die niet is voorzien dekking hebt. Ook als de annulering is ontstaan buiten je schuld.

Meer informatie over de reis- en annuleringsverzekering van A.S.R. kun je lezen door op onderstaande links te klikken.


WELKE DEKKING BIEDT DE REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING VAN A.S.R.? 

Voor de reis- en annuleringsverzekering van A.S.R. geldt dat een schadegebeurtenis onverwachts en onvoorzien moet zijn om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Tevens ben je als verzekerde verplicht om schade te beperken en te voorkomen. Via de website van A.S.R. vindt je antwoorden op veel gestelde vragen en informatie over dekkingen die zij bieden, zoals:

Reisverzekering


 • Heb ik dekking op mijn reisverzekering als ik wil afreizen naar een land waarvoor het reisadvies code groen, geel of oranje is?
 • Mijn reisbestemming heeft code rood. Biedt mijn reisverzekering dekking als ik (medische) kosten moet maken door het coronavirus? 
 • Is er dekking op mijn reisverzekering als het reisadvies tijdens mijn reis wordt aangepast? 
 • Ik ben op reis en heb extra reis- en verblijfkosten, omdat ik door het coronavirus langer op mijn reisbestemming moet blijven. Is dit verzekerd? 
 • Ben ik verzekerd als ik op reis ben en ik en mijn eventuele medeverzekerden krijgen een verplichte quarantaine opgelegd?
 • Ik ga op reis en ik heb een dekkingsverklaring voor medische kosten nodig om te kunnen reizen, kunnen jullie die afgeven? 

Annuleringsverzekering


 • Is er dekking op mijn annuleringsverzekering als ik een reis boek naar een land met het reisadvies code groen of geel?
 • Is er dekking op mijn annuleringsverzekering als ik een reis boek naar een land met het reisadvies code oranje of rood?
 • Is er dekking voor de annuleringskosten als ik mijn reis wil annuleren vanwege een aangepast reisadvies?
 • Is er dekking op mijn annuleringsverzekering als ik onverhoopt eerder terug ben gekeerd vanwege een gewijzigd reisadvies? Bijvoorbeeld van code geel naar code oranje of rood.
 • Als ik op de luchthaven door de luchtvaartmaatschappij wordt geweigerd voor mijn vlucht. Is dit gedekt?
 • Het coronavirus is bij mij of mijn verzekerde reisgenoot vastgesteld door middel van een PCR-test of Antigeen-test. Kan ik een beroep doen op mijn annuleringsdekking?
 • Als het (straks) verplicht is dat ik ingeënt ben met het corona-vaccin om te kunnen reizen, of ik met andere inreisbeperkingen te maken krijg, krijg ik dan de annuleringskosten vergoed als ik mijn geboekte reis annuleer?
 • Krijg ik de annuleringskosten vergoed als ik mijn reis vanwege (gewijzigde) inreisbeperkingen wil annuleren? 
 • Is er dekking op de annuleringsverzekering als ik thuis in quarantaine moet blijven en niet op reis mag omdat ik in aanraking ben geweest met iemand met het virus?
 • Ik heb zelf een reis geboekt die uit losse onderdelen bestaat (samengestelde reis). Door uitval van één van de vooraf in Nederland geboekte reisonderdelen kan ik geen gebruik meer maken van de overige geboekte reisonderdelen. Biedt mijn annuleringsverzekering hier dekking voor?

De antwoorden op al deze vragen lees je op de website van A.S.R.

Kan ik
je helpen?

Advies nodig, hulp bij het boeken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur mij een mail naar
martijn@voetbalretour.nl

Bel mij op
0475 - 33 10 39

Stuur me een appje via
WhatsApp