WE ARE BACK !

Voetbal is zoveel meer dan een sport; het is een leefwijze, een passie die mensen over de hele wereld samenbrengt. Voetbal creëert unieke herinneringen. Herinneringen die we samen met jou, de échte voetballiefhebber, kunnen en willen delen.

Voetbal Retour is terug van weggeweest, EN HOE !Na een periode van afwezigheid is Voetbal Retour terug in een volledig nieuw jasje. Met een nieuwe huisstijl die nóg beter aansluit bij onze passie voor voetbal en een compleet nieuwe website bieden we onvergetelijke voetbalreizen aan naar vele Europese voetbalcompetities. Via ons actuele wedstrijdaanbod selecteer je een buitenlandse voetbalwedstrijd naar keuze en stel je eenvoudig je (complete) voetbalreis samen die wij vervolgens tot in de puntjes verzorgen. Er zit vast en zeker een leuke wedstrijd voor je tussen!

Tijdelijk boek je nu jouw voetbaltrip met maar liefst € 50,- korting!

Gebruik hiervoor tijdens het afrekenen de code BACK50

WE ARE BACK ACTIE

We kunnen niet wachten om jou (opnieuw) te verwelkomen bij Voetbal Retour!

Vandaar dat we onze
We Are Back actie hebben verlengd en we je ook de gehele maand maart maar liefst € 50,- KORTING geven op je volgende onvergetelijke voetbalreis. Deze actie loopt t/m 31 maart 2024 en de korting is geldig op ALLE wedstrijden.

Wil je profiteren van deze korting? Gebruik tijdens het afrekenen op onze website dan de code
BACK50.

‘’Het bijwonen van een (buitenlandse) voetbalwedstrijd is een unieke en onvergetelijke ervaring en ik wil dat zoveel mogelijk mensen dit kunnen beleven.’’ - Martijn Wolters, gepassioneerd voetballiefhebber en eigenaar van Voetbal Retour. 

ONVERGETELIJKE ERVARING


Wij laten voetballiefhebbers ervaren hoe het is om een wedstrijd live in het stadion mee te maken. De complete beleving staat hierin centraal: de voorpret in de kroeg of bij het stadion; kippenvel krijgen van de anthems en de unieke sfeer in een stadion; op de beste plek zitten om de weergaloze techniek van de beste spelers ter wereld van dichtbij te zien. Wij krijgen er nooit genoeg van!

Wij doen álles voor tevreden klanten en gaan voor legendarische klantenservice. Wij bieden kwaliteit, een volledig zorgeloze reis en een garantie op een goede uitvoering van alle onderdelen in een boeking. Door onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk kunnen wij voetbalreizen aanbieden naar alle Europese voetbalwedstrijden. Wij zijn al 15 jaar dé partner voor onvergetelijke voetbalreizen

Boek hier jouw pakketreis, alles in één keer goed geregeld!